شفا آنلاین: میگو مقدار قابل توجهی املاح ضروری به ویژه آهن ، فسفر، پتاسیم، روی، مس و منگنز دارد که برای کودکان در حال رشد و زنان باردار بسیار مفید است. سلنیوم كه در انواع غذاهای دریایی موجود است ، در نوسازی و ترمیم بخش های تخریب شده DNA اهمیت دارد و آثار آنتی اکسیدانی آن در جلوگیری از سرطان موثر است.
دکترسيد مهدی شادنوش متخصص تغذیه بالینی و رژیم درمانی در گفتگوی اختصاصی با شفا آنلاین ضمن اعلام این مطلب افزود: پروتئین موجود در میگو کیفیت بالایی داشته و حاوی تمام اسید آمینههای لازم جهت رشد است.ضمن اينكه پروتئین میگو همانند سایر جانوران دریایی به دلیل نداشتن بافت همبند به راحتی خورده و هضم میشود.
سرپرست دانشگاه علوم پزشكي سمنان با بیان این که میگو به عنوان یک ماده مغذی در کبد به خنثی سازی مواد سمی کمک می کند تصریح کرد: میگو منبع عالی ویتامین B12 و ویتامین D است.میگو حاوی آمینو اسید تریپتوفان است و این اسید در بدن تبدیل به نیاسین (ویتامینB3 ) می شود ضمن این که نیاسین نقش های بسیار متفاوتی در متابولیسم دارد.
وی در خصوص کمبود نیاسین (ویتامینB3 ) در بدن هشدار داد: این کمبود باعث ضعف عضلانی، بی اشتهایی، سوءهاضمه و آکنه و التهاب غدد چربي پوست به خصوص در نواحي صورت، سينه و پشت می شود. کمبود شدید آن نيزمنجر به پلاگر همراه با خشکی پوست - تیرگی آن و پوسته ریزی - اسهال و همچنین مشکلات روحی - روانی می شود.
دکتر شادنوش اظهار کرد: چربی های موجود در میگو نیزبه طور عمد از انواع غیر اشباع هستند که در سلامت قلب و عروق موثرند. همچنین این غذای دریایی حاوی کلسترول است و تمامی خوراکیهای دریایی به شکل عام و میگو به صورت خاص به دلیل دارا بودن انواع مواد مغذی به ویژه روی و سلنیوم دستگاه دفاعی بدن را تقویت میکنند.
متخصص تغذیه بالینی گفت: خوشبختانه اهمیت و نقش آبزیان در سبد غذایی و سلامت جامعه در سال های اخیر به خوبی مورد توجه قرار گرفته است و انواع پرورشی آن به وفور در دسترس است.
وی همچنین با ابراز تأسف اظهار کرد: قیمت میگو نسبت به دیگر گوشتهای سفید گرانتر است؛ به همین دلیل جایگاه ثابتی در سبد غذایی همه خانوارها ندارد. حال آن که ارزش غذایی میگو می تواند انگیزهای برای مصرف حداقل سالی چند بار میگو در برنامه غذایی باشد. همچنین مواد مغذی موجود در این محصول بسیاری از نیاز های رشد مطلوب را در گروه های خاص مانند کودکان تامین می کند.