وی ادامه داد: آرزوی پرستاران بستر سازی مناسب برای اعتبار بخشی در بیمارستان هاست مثل گذراندن دوره های اعتبار بخشی و بهبود کیفیت برای تمامی پرستاران، مدیران پرستاری، مدیران ارشد بیمارستان ها و خصوصا پزشکان است ، که خبره های اعتبار بخشی در جهان این چنین کار اعتبار بخشی و بهبود کیفیت را شروع نمودند. آرزوی پرستاران نسل نوین و غیر نوین اعتبار بخشی نیست زیرا که نظام سلامت کشور همچنان صحنه آزمون و خطاست.
معاون فنی سازمان نظام پرستاری کشور افزود: آرزوی پرستاران عدم تنزل جایگاه پرستاری در بدنه نظام سلامت کشوراست ، با وجود کاغذ بازی های اعتبار بخشی و حجم ناعادلانه کارکه بردوش پرستاران است، یک پرستار هرگز و هرگز و هرگز به جای کار برای بیمار، در استیشن پرستاری ننشسته و هرگز بیمار را نادیده نگرفته است . کسانی که امروز اعتبار بخشی به روال سابق را می کوبند خود نویسنده و مروج آن بوده اند.
وی گفت: نارضایتی و فرسودگی شغلی که در پرستاران ملاحظه می فرمایند به دلیل عدم عدالت در برخوردهای مادی و معنوی با پرستاران است. بی حرمتی ها و گرفتاری های شغلی که بر بدنه پرستاری همچنان وارد می شود و سکوت به اصطلاح بزرگان پرستاری را می بینند ، دردی است که تلخی آن هرگز فراموش نمی شود.
عزتی افزود: آرزوی پرستاران افزایش پرستار لیسانس در بیمارستان هاست نه کمک پرستار ، چرا که تصمیم گیری های بالینی نیاز به تخصص یک پرستار تحصیلکرده دارد و جذب تمام ۱۵ هزار پرستار بیکار در ایران را دارد، زیرا درطرح «کیس متد» بر اساس استانداردها حداکثر ۶ بیمار به یک پرستار نیاز دارد نه اینکه برای یک بخش با ۳۵ بیمار ۲ پرستار باشد و با این تعداد پرستار بخواهند روش «کیس متد» را اجرا کنند
وی در پایان با اشاره بودجه نظام سلامت که در چاه دریافتی نجومی پزشکان آب می شود، گفت: قانون مشاغل سخت و زیان آور یک قانون لازم الاجرا است و در احکام دیوان عدالت اداری که به دنبال شکایت پرستاران صادر شده به طور شفاف به این موضوع تصریح شده است و این استدلال که وزارت بهداشت در جایی که نیرو ندارد، میتواند حتی افرادی که در شرف بازنشستگی هستند، را همچنان فعال نگه دارد. احساس حضور در شرایط بحران و زمان جنگ را در کشور تداعی می کند.