کد خبر: ۱۱۵۷
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۵ - ۱۲ فروردين ۱۳۹۲ - 2013April 01
از این گیاه اسانسی بنام بازیلیک یا روغن ریحان که بسیار معروف است تهیه می شود. ریحان از لحاظ مردم قدیم ایران کمی گرم و خشک است و چون بسیار معطر است برای معطر ساختن غذا از آن استفاده می شود.
شفا آنلاين : رگهای این گیاه به صورت متقابل بیضوی، نوک تیز با کناره های دندانه دار است و گلهای آن معطر و کوچک به رنگ سفید، قرمز و گاهی بنفش مشاهده می شود.ریحان با نام علمی (Ocimum basilicum) گیاهی است علفی یکساله و معطر که ارتفاع ساقه آن تا ۶۰ سانتیمتر می رسد.ریحان در ایران و افغانستان به صورت خودرو می روید و در اکثر نقاط دنیا کاشته می شود.از این گیاه اسانسی بنام بازیلیک یا روغن ریحان که بسیار معروف است تهیه می شود. ریحان از لحاظ مردم قدیم ایران کمی گرم و خشک است و چون بسیار معطر است برای معطر ساختن غذا از آن استفاده می شود.برگ ریحان درمان کننده ناراحتی های حاصل از نیش حشرات است، کافی است که محل گزش حشرات را با برگ ریحان ماساژ دهید خارش و درد را برطرف می کند. تخم ریحان برای رفع دل درد مفید است و اگر آن را بکوبید و با صمغ عربی مخلوط کنید داروی خوبی برای درمان اسهال است.برگ ریحان اثر زیادکننده شیر دارد و مادران شیرده حتما باید از این گیاه استفاده کنند و خوردن آن به همراه غذا به هضم کمک می کند.مضرات خاصی برای این گیاه گفته نشده است.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: