شفا آنلاین : پژوهشگر در حوزه طب اسلامی گفت: افراد اگر بخواهند وضو بگیرند، با آب خنک وضو گیرد و با آب گرم وضو نگیرند چرا که پوست دست و صورت در مجاورت با آب گرم منافذش باز میشود و مواد زائد به سمت پوست پیش میرود که مشکلات پوستی رخ میدهد.
به گزارش شفا آنلاین ، یوسف اصغری اظهار داشت: مزاج افراد تابع آبوهوا است و به حسب تغییرات آبو هوایی در مکانهای مختلف مزاج افراد نیز تغییر پیدا میکند.
وی با بیان اینکه قرارگرفتن در هوا سرد، مزاج بدن را به سمت سردی و قرارگرفتن در هوای گرم، مزاج بدن را به سمت گرمی پیش می برد، بیان داشت: تغییرات آبوهوایی در ظاهر بدن آشکار میشود پس اگر هوا معتدل باشد، مزاج بدن ها نیز معتدل میشود و عملکرد طبیعی مزاج ها درست صورت میگیرد.
این کارشناس سطح عالی حوزه علمیه و پژوهشگر در حوزه طب اسلامی اضافه کرد: اگر بدن معتدل شود به واسطه اینکه هوا معتدل بوده افعال انسان، به صورت معتدل صورت می گیرد یعنی کبد، قلب و مغز که اعضاء رئیسه بدن هستند کارشان را به خوبی انجام میدهند.
اصغری درباره آب گفت: آب خنک بسیار خوب است(البته آبی که به واسطه یخ خنک نشده باشد و خنکی آن ذاتی باشد) و در طب سنتی درباره آب خنک فواید زیادی گفته شده که باعث تقویت بنیه و بدن میشود.
وی درباره شرایط آب وضو و شستن دست و صورت، بیان داشت: در روایات مختلف به این مسئله اشاره شده که افراد اگر بخواهند وضو بگیرند، با آب خنک وضو گیرد و با آب گرم وضو نگیرند چرا که پوست دست و صورت در مجاورت با آب گرم منافذش باز میشود و مواد زائد به سمت پوست پیش می رود که مشکلات پوستی رخ میدهد.
این کارشناس سطح عالی حوزه علمیه و پژوهشگر در حوزه طب اسلامی ادامه داد: ولی شستشوی صورت با آب سرد موجب میشود که مواد زائد به سمت پوست نریزد چرا که آب سرد انقباض و گرمی انبساط ایجاد میکند وقتی که پوست گرم میشود بر اثر مجاورت هوای گرم یا آب گرم ، پوست منافذش باز میشود و این باعث می شود که مواد داخلی بدن به سمت پوست جریان پیدا کند و اگر عفونتی داخل بدن باشد در آن لایه تجمع کند و مشکلات پوستی ایجاد کند.
ک/زا
تسنیم