وی افزود: روزه گرفتن در ماههای اول به زن باردار ضرر نمیرساند اما در ماههای آخر فرد باید با دقت و با توجه به شرایط جسمانی و توانایی خود روزه بگیرد.
وی ادامه داد: افت قندخون در دوران بارداری هرچند خطرات حادی به دنبال ندارد، اما در جنین تاثیر سوء گذاشته و بانوان باید حتما قند خود را در حد متعادل نگهدارند.
حیدری با اشاره به اینکه مایعات برای زنان باردار مهمتر از مواد غذایی است، بیان کرد: باتوجه به شرایطی که در ماه مبارک رمضان فراهم شده و فرصت خوردن و آشامیدن برای زنان باردار در اماکن عمومی و ادارات فراهم نیست؛ از اینرو باید بانوانی که توان روزه گرفتن ندارند در طول روز حداقل اگر به مواد غذایی دسترسی ندارند از مایعات کافی استفاده کنند.
وی گفت: مایعات کافی و مواد غذایی با منابع قندی خوب از مهمترین مواردی است که باید زنان در دوران بارداری به آن توجه کرده و همچنین از خوردن غذاهای پرچرب خودداری کنند.
وی در خصوص نحوه افطاری زنان بارداری که روزه میگیرند، تشریح کرد: در زمان افطار باید فرآیند خوردن و آشامیدن به سرعت انجام نشده بلکه به تدریج انجام شود؛ چرا که اگر این کار به سرعت انجام شود، باعث تغییرات ناگهانی در فرد شده و مشکلاتی را برای وی رقم خواهد زد.
این متخصص زنان گفت: زنان بارداری که دارای بیماری خاص و بخصوص سنگ کلیه هستند، نباید تحت هیچ شرایطی روزه بگیرند.