شفا آنلاین:پزشکان موسسه ˈلاوکسیرˈ اسپانیا توصیه کردند: مبتلایان به بیماری ریوی، باید از خوردن مواد غذایی و میوه هایی مانند عدس ، لوبیا سبز، فلفل و سیب ، خربزه و آوکادو پرهیز کنند.
به گزارش شفا آنلاین، از خبرگزاری اروپاپرس، کارشناسان این نهاد غیر انتفاعی حامی بیماران ریوی می گویند: این غذاها موجب تورم شکم و وخیم شدن مشکلات تنفسی به خصوص اگر فرد دچار بیماری مزمن انسدادی ریه باشد، می شود.
متخصصان این موسسه همچنین می گویند: آن گونه که میزان ناکافی غذا برای ریه مضر است، حجم زیاد غذا نیز برای ریه ها ضرر دارند زیرا هضم آن موجب مشکلات رسیدن اکسیژن به ریه ها می شوند.
دیگر غذاهایی که این موسسه توصیه می کند که بیماران دارای مشکلات تنفسی از خوردن آنها پرهیز کنند؛ شامل غذاهای سرخ کرده ، پرچرب ، ادویه دار ، گل کلم ، ذرت ، خیار ، تره فرنگی ، پیاز ، نخود فرنگی و نوشابه های گاز دار است .
پزشکان موسسه در عوض، توصیه می کنند که این بیماران ، برخی میوه های دیگر را به دلیل اینکه منبع اصلی آنتی اکسیدان هایی هستند که قدرت بدن یا خود دفاعی را در مقابل عفونت ها و بیماری ها تقویت می کند ، بیشترمصرف کنند.
طبق این گزارش این مواد شامل گردو و انواع میوه های خشک دارای منبع طبیعی اسید های چرب غیر اشباع ، فیبر و پروتئین است اما همچنین گفت که مصرف آنها باید به طور متعادل باشد .
پزشکان افزون بر این غذا ها، توصیه کردند که انواع خوراک های دریایی، جایگزین گوشت قرمز و گوشت های بریان و کباب شده شوند زیرا خوراک دریایی سرشار از امگا 3 است.
ک/ف س
ایرنا