شفا آنلاین- رئیس پژوهشکده علوم شناختی ایران با اشاره به این که توافقات ژنو 3 میان مردم جامعه علاوه برایجاد احساس امیدواری،تأثیرات مثبتی در اعصاب و روان آنان بر جا گذاشته است گفت: یکی از وظایف مهم علوم شناختی کمک به سلامتی و رفاه جامعه است. حال آن که در حوزه معالجه های بیماری های روانی و بازتوانی شناختی مسئله کاستی های شناختی یکی از مشکلاتی است که امروزه در جوامع صنعتی به شدت بروز کرده است.
دکتر کمال خرازی در گفتگوی اختصاصی با شفا آنلاین ضمن اعلام این خبر افزود: به دنبال این امر مشکلات بسیار زیادی آفریده شده و طبیعتأ اگر در جهت بازتوانی شناختی گام های مثبتی برداشته شود به ویژه به افراد مسن کمک های شایان توجهی خواهد شد.حال آن که خوشبختانه امید به زندگی رو به افزایش است. بنابراین باید برنامه هایی در جهت بازتوانی شناختی ایجاد شود تا مردم به زندگی عادی شان به راحتی ادامه دهند.
دبیر ستاد توسعه علوم فناوری های شناختی در خصوص عملکرد دکتر روحانی از زمان آغاز به کار خاطرنشان کرد: همین که وی وزرای توانمندی را به کار گرفته اولین گام سازنده را برداشته است. همچنین اعتباراتی که در جهت توسعه علم و فناوری گذاشته شده گام بسیار مثبتی است حال آن که رسیدن به این اهداف چیزی نیست که به سادگی طی 100روز امکان پذیر باشد.
رئیس و عضو شورای راهبردی روابط خارجی ادامه داد: مهم این است که پایه مبانی محکم و استواری گذاشته شود که این امر به طور قطع شانس رسیدن به اهداف مذکور را آسان تر می کند و طبق محاسبات بنده دولت دکتر روحانی موفق خواهد شد.
وزیر اسبق امور خارجه کشور در خصوص اولویت هایی که رئیس جمهور باید پیش رو داشته باشد تصریح کرد: همان گونه که در حوزه علم و فناوری مشخص شده باید بر اساس آن،که مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی است عمل کند. همچنین 2وزارتخانه علوم ،تحقیقات وفناوری و وزارت بهداشت کشور و معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور در تعامل باهم این مسئله را سامان دهی نمایند.
استاد دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران افزود: اگر این اولویت به درستی انجام شود به نظام سلامت کشور هم بازمی گردد و فناوری های جدیدی که در جهت تقویت سلامت مردم حرکت کند به طور قطع به سلامت و رفاه اجتماعی منجر خواهد شد.
گفتگو:شبنم طاهری