کد خبر: ۱۰۶۰
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۸ - ۰۲ فروردين ۱۳۹۲ - 2013March 22
متخصص تغذیه و رژیم درمانی به مردم توصیه کرد به جای تنقلاتی مثل چیپس ، پفک و لواشک از آجیل استفاده کنند
شفا آنلاين :مدیرگروه تغذیه دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات تهران گفت: آجیل ها یکی از منابع عالی انرژی، پروتئین ، اسیدهای چرب اشباع نشده، مواد معدنی، منزیم ، روی و پتاسیم به شمار می رود.[آجیل از منابع عالی تامین پتاسیم بدن است]ˈدکتر ضیاء الدین مظهریˈ با اعلام اين مطلب افزود: آجیل ها همچنین دارای فیبر هستند که می تواند در تامین نیازهای بدن به ریزمغذی ، انرژی و پروتئین، نقش موثری داشته باشد.وی خاطرنشان کرد که دانه ها و مغزها ، قند نیز دارند؛ قند این مغزها، موجب افزایش سریع قند نمی شود و ضرری ندارد.متخصص تغذیه و رژیم درمانی به مردم توصیه کرد به جای تنقلاتی مثل چیپس ، پفک و لواشک از آجیل استفاده کنند.مظهری با بیان اینکه میزان توصیه شده برای مصرف آجیل، 30 گرم در روز است از مردم خواست از دانه های تازه ، کپک نزده و رنگ نشده استفاده کنند تا به سلامتی آنان آسیب نرساند.وی یادآور شد در زمان هایی خاص مانند نوروز، فرصت زیادی برای سودجویان فراهم می شود چراکه با رشد تقاضا و عرضه کم، آنان هم قیمت را افزایش می دهند و هم آجیل های فاسد خود که در طول سال به فروش نرسیده است با رنگ کردن یا تفت دادن مجدد، مشتری پسند می کنند.اینگونه آجیل ها نه تنها برای بچه ها زیان بار است بلکه حتی برای سلامت بزرگسالان ضرر دارد.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: