کد خبر: ۱۰۵۷
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۹ - ۰۲ فروردين ۱۳۹۲ - 2013March 22
در طول سفر بسیاری از عادت های غذایی شهروندان تغییر می‌کند که یکي از این تغییرات کاهش چشمگیر مصرف آب است.
شفا آنلاين :توجه به نکات ساده و مهم بهداشتی، سلامت و آرامش را به ارمغان می آورد و سبب می شود سفری خوش و خاطره انگیز داشته باشیم.به گزارش شفا آنلاين؛ در طول سفر بسیاری از عادت های غذایی شهروندان تغییر می‌کند که یکي از این تغییرات کاهش چشمگیر مصرف آب است.امیرحسین فقیهی، متخصص گوارش و کبد در این باره گفت: کاهش میزان آب بدن می‌تواند مشکلات زیادی را برای سلامتی شهروندان به وجود آورد که بارزترین آن ها بروز یبوست است.وی ادامه داد: مصرف آب برای تعدیل واکنش های داخلی بدن و حفظ شادابی و سلامت پوست هم ضروری است. وي در ادامه اظهار داشت: در طول سفر شهروندان می‌توانند از آب های آشامیدنی، در بطری با مجوز وزارت بهداشت استفاده کنند و در مکان هایی که دسترسی به آب سالم وجود ندارد آب را قبل از خوردن حتما بجوشانند.صبحانه یادتان نرود: در سفرهای نوروزی به دلیل تغییر ساعات خواب معمولا مردم دیر از خواب بیدار می شوند و صبحانه از وعده غذایی شان حذف می شود.برلیان بزرگمهر متخصص تغذیه با اشاره به نقش صبحانه در تامین سلامتی و شادابی شهروندان گفت: بهتر است در ایام مسافرت، ساعات خواب را طوری تنظیم کنند که بتوانيد صبحانه کامل شامل نان، شیر ، پنیز و.. صرف کنند.وی اظهار داشت: مسافران از صرف خامه، کره و شیره محلی خودداری کنند.دارو فراموش نشود: رضا محمدزاده متخصص تغذیه درباره افرادی که دچار بیماری های خاص مانند بیماری های قلبی، دیابت، فشار خون و.. هستند گفت: انتخاب وسیله نقلیه مناسب برای مسافرت این افراد از اهمیت ویژه ای برخوردار است.وی افزود: بیماران باید سابقه مختصری از بیماری و داروهایی که مصرف می‌کنند در کاغذی نوشته و در جیب لباس و کیف دستی خود قرار دهند تا در صورت بروز مشکل، امدادرسانی به آنها بهتر و سریعتر انجام شود.محمدزاده اظهار داشت: به همراه داشتن قرص هایی همچون سرماخوردگی و استامینوفن نیز برای همه مسافران ضروری است.پرخوری نکنید: زیاده روی در خوردن آجیل و شیرینی ها سبب بروز چاقی و اضافه وزن می‌شود.دکتر مسعودی متخصص گوارش و کبد با اشاره به ضرورت رعایت تعادل در اصول تغذیه صحیح گفت: برخی از ترکیبات موجود در آجیل همچون بادام زمینی در بعضی از افراد آلرژی زاست و نمک موجود در آن شور شده فشار خون را بالا می برد.وی ادامه داد: افراط در مصرف شیرینی و آجیل یک کاهش اشتها و سیریط کاذب می شو که در تغذیه کودکان و افراد اختلال ایجاد می کند.حساسیت به سفر: عده ای از افراد در هنگام مسافرت به بیماری های خاصی دچار می شود که ایام سفر را به کامشان تلخ می‌کند.شهرام یگانه با اشاره به بروز حساسیت و عوارض خاص سفر در بعضی از شهروندان گفت: افرادی که هنگام سفر با وسایل نقلیه دچار سرگیجه و تهوع می شوند باید در طول سفر از پرخوری بپرهیزند و شب قبل از سفر شام کم حجم بخورند.وی ادامه داد: این افراد با مشورت پزشک می‌توانند قرص های ضد تهوع مصرف کنند. در مصرف مواد غذایی دقت بیشتری کنید: شهرزاد محمدیان متخصص تغذیه در این باره گفت: شهروندان در طول سفر از خوردن غذا در رستوران ها خودداری کنند و برای کاهش احتمال مسمومیت ها در کنار غذا دوغ، ماست و آب لیمو مصرف کنند.وی افزود: از مصرف مواد غذایی که زود فاسد می شوند همچون سوسیس و کالباس، خودداری کنند. جعبه جادویی مسافران: وی ادامه داد: در جعبه کمک های اولیه، باید وسایلی مانند چسب زخم، داروهای مسکن، باند و الکل به مقدار کافی موجود باشد.وی در پایان اظهار داشت: کسانی که به بیماری های خاصی مبتلا هستند لازم است داروهای مورد نیاز خود را در دسترس داشته باشند.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: