کد خبر: ۱۰۱۸۰
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۴ - ۲۳ آذر ۱۳۹۲ - 2013December 14
شفا آنلاین:مسوول گروه کاهش عوامل خطرزای تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد سرانه مصرف نمک بر اساس محاسبات تولید نمک در کشور ، 10 تا 15 گرم در روز برای هر فرد و بیش از دو برابر استانداردهای جهانی است.
به گزارش شفا آنلاین،دکتر ˈحامد پورآرامˈ روز شنبه افزود: با توجه به مصرف بالای این ماده در بین ایرانی ها این وزارتخانه در صدد راه اندازی کمپین آموزشی (بسیج اطلاع رسانی) نمک به مردم و صنایع تولیدی است تا میزان مصرفی نمک در جامعه کاهش یابد. وی خاطرنشان کرد: نمک یا همان سدیم برای بدن عنصری لازم بوده که وظایفی برعهده دارد اما هیچگاه نباید نگران دریافت کافی نمک بود چراکه بدن همواره با مقدار اضافی نمک در بدن مواجه بوده و باید با آن مبارزه کند. مسوول گروه کاهش عوامل خطرزای تغذیه وزارت بهداشت، گفت: نمک اضافی بدن را باید کلیه ها دفع کنند و دریافت بیش از حد نمک به کلیه ها ، آسیب می رساند. پورآرام افزود: چون همواره در طبخ غذا از نمک استفاده می شود دیگر نیازی به استفاده مجدد از نمک سر سفره غذا نیست. وی از مردم خواست نمک و غذاهای شور را به تدریج از برنامه های غذایی خود حذف کنند و ابراز امیدواری کرد با تغییر فرمولاسیون غذاهای تولیدی صنایع و کاهش نمک موجود در آنها و همچنین اطلاع رسانی های گسترده، میزان مصرف نمک در جامعه کاهش پیدا کند. ایرنا
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: