شفا آنلاین:دبیر نهمین کنگره انجمن بینالمللی تحقیقات دندانپزشکی ایران گفت: افرادی که بیماری لثهشان کنترل نشده، بهتر است ایمپلنت انجام ندهند؛ چرا که اگر التهاب لثه، خونریزی یا جرم وجود داشته باشد بر ایمپلنت نیز تأثیر منفی میگذارد.
به گزارش شفا آنلاین،امید مقدس دبیر اجرایی نهمین کنگره انجمن بینالمللی تحقیقات دندانپزشکی ایران در جمع خبرنگاران اظهار داشت: نهمین کنگره انجمن بینالمللی تحقیقات دندانپزشکی ایران و سیزدهمین کنگره IADR به همت دانشکده دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی و با همکاری مرکز تحقیقات دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از امروز تا 22 آذر در هتل المپیک تهران برگزار میشود.
دبیر اجرایی نهمین کنگره انجمن بینالمللی تحقیقات دندانپزشکی ایران گفت: هر ساله در این کنگره آخرین تحقیقات دندانپزشکی ارائه میشود و امسال 220 مقاله به دبیرخانه این کنگره رسیده که 75 مقاله به صورت سخنرانی، 83 مقاله به صورت پوستر انتخاب شدهاند.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران تصریح کرد: این کنگره برخلاف سایر کنگره های دندانپزشکی مقالات سفارشی و موضوعات تکراری ندارد و آخرین تحقیقات انجام شده که تا به حال در کنگرههای دیگر ارائه نشده باشند در این کنگره معرفی میشوند.
مقدس ادامه داد: این کنگره تنها کنگرهای است که سخنرانیها و پوسترها به زبان انگلیسی ارائه میشود و پنرهای مختلف در جهت ارائه اطلاعات ویژه در زمینه خاصی از دندانپزشکی گام برمیدارند.
دبیر اجرایی نهمین کنگره انجمن بینالمللی تحقیقات دندانپزشکی ایران تصریح کرد: برخلاف سال گذشته در این کنگره نمایشگاه وسیعی از برترین شرکتهای دندانپزشکی دایر خواهد بود و بیش از 10 کارگاه همزمان با کنگره اجرا میشود که بخشی تئوری و بخشی به صورت عملی و بر روی مدل حیوانی انجام میشود.
وی افزود: 6 سخنران از کویت، یک سخنران از شیلی و ایرانیان مقیم خارج از کشورهای از کشورهای سوئد، آمریکا و آلمان در این کنگره حضور دارند و 700 نفر نیز در این کنگره شرکت خواهند داشت.
مقدس ادامه داد: کنگره امسال همزمان با سمپوزیوم سازمان بهداشت جهانی و با حضور 5 سخنران سازمان بهداشت جهانی برگزار میشود.
وی به برگزاری نمایشگاهها در نهمین کنگره انجمن بینالمللی تحقیقات دندانپزشکی اشاره داشت و گفت: هدف نمایشگاههای نهمین کنگره فروش نیست بلکه تحقیقات و همکاری با محققان رشتههای مختلف دندانپزشکی هدف و اولویت این نمایشگاهها است.
دبیر اجرایی نهمین کنگره انجمن بینالمللی تحقیقات دندانپزشکی ایران به مشکلات موجود در دندانپزشکی اشاره داشت و گفت: یکی از مسائل این است که افراد برای درمان بیماری دندان خود به متخصص خود آن رشته مراجعه نمیکند مثلاً اگر فردی بیماری لثه دارد به دندانپزشک عمومی مراجعه میکند.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: بیماریهای لثه مثل دندان درد علامت ندارند و وقتی علامتدار میشوند که پیشرفت کردهاند و دیگر لثه دچار خون، بوی بد دهان شده یا دندان لق شده است.
مقدس افزود: همه این موارد به عدم رعایت بهداشت در دهان و دندان برمیگردد و ما به همه افرادی که دچار بیماریهای لثه هستند توصیه میکنیم که اصول دقیق بهداشت دهان را یاد بگیرند یا اگر بیماری لثه خود را به صورت جراحی یا غیرجراحی انجام دادهاند هر 3-4 ماه یکبار برای چکاب به پزشک متخصص مراجعه کنند.
دبیر اجرایی نهمین کنگره انجمن بینالمللی تحقیقات دندانپزشکی ایران به افرادی که بیماری لثهشان کنترل نشده است پیشنهاد کرد که ایمپلنت انجام ندهند چرا که اگر در دهان بیمار التهاب لثه، خونریزی یا جرم وجود داشته باشد بر ایمپلنت نیز تأثیر منفی میگذارد.
مقدس خاطرنشان کرد: افرادی که بهداشت دهان و دندان را خوب رعایت نمیکنند بدانند که احتمال درمان موفقیتآمیز برای آنها بسیار کم است و رعایت بهداشت حرف اول را در درمان میزند.
آخرین تحقیقات انجام شده در حوزههای مختلف دندانپزشکی از امروز تا 22 آذر در نهمین کنگره انجمن بینالمللی تحقیقات دندانپزشکی ایران ارائه میشود.