کد خبر: ۹۴۳۴
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۳ - ۰۷ آذر ۱۳۹۲ - 2013November 28
شفا آنلاین:همه افراد، جگر را به عنوان یک منبع غنی از آهن می‌شناسند و مصرف آن را به افراد مبتلا به کم خونی توصیه می‌کنند.
به گزارش شفا آنلاین،دکتر تیرنگ نیستانی، متخصص تغذیه گفت: این دیدگاه، که یک زن باردار برای رفع "کم خونی" خود باید جگر مصرف کند، یک دیدگاه کاملا غلط است.    وی گفت: درست است که جگر، ماده غذایی پروتئین‌دار است اما یک منبع غنی از "کلسترول" نیز هست و مصرف زیاد آن باعث افزایش کلسترول خون می‌شود.    نیستانی تصریح کرد: اگر جگر، بهداشتی نباشد و یا طبخ آن صحیح و کامل نباشد، احتمال مسمومیت و انتقال آلودگی به فرد وجود دارد.    وی افزود: از آنجایی که جگر پایگاه متابولیسم و محل انباشت سموم بدن است، آلودگی شیمیایی آن در بازرسی بهداشتی بررسی نمی‌شود و مصرف ماهیانه بیش از یک‌بار آن به زنان باردار توصیه نمی‌شود.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: