کد خبر: ۹۲۸۹
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۶ - ۰۴ آذر ۱۳۹۲ - 2013November 25
شفا آنلاین: شما در برنامه غذایی خود چقدر و چگونه از کره استفاده می کنید؟ به نظر شما خاصیت کره بیشتر است یا مضراتش؟ آیا می دانید چه کسانی در مصرف کره باید احتیاط بیشتری کنند؟
به گزارش شفا آنلاين ،کره منبعی برای ویتامین های (آ) و ویتامین های حل شده در چربی نظیر ( کا- ای و دی) و حاوی سلنیوم ویک آنتی اکسیدان و تنظیم کننده فعالیت غده تیروئید است و در کنار این همه خواص مضراتی نظیر افزایش چربی و کلسترول خون دارد. کره از میزان زیادی اسیدهای چرب اشباع شده است که از80درصد چربی که در کره وجود دارد بین 50تا60درصد آن چربی های اشباع استو. بین 10تا15درصد چربی های موفا یا یک باند دو گانه در زنجیره های اسید چرب و همچنین میزان 5درصد اسیدهای چرب با چندین باند دوگانه یا همان پوفا تشکیل شده است. کره حالت جامد خود را تا درجه حرارت 20تا30درجه سانتی گراد حفظ می کند و بیشتر از این درجه به مایع تبدیل می شود اما با این حال خواصش را از دست نمی دهد. تغییر بو و مزه تند  کره و همچنین ایجاد لکه که ناشی از رشد میکروب و بروز شبکه های قارچی است به هیچ عنوان نباید استفاده شود. بر مشکلات اسید چرب واقف هستید؟ اسیدهای چرب به عنوان پیش ساخت کلسترول در بدن ما استفاده می شود که موجب افزایش کلسترول خون به خصوص در افراد مستعد می شود و با افزایش کلسترول در بدن با ایجاد رسوب در دیواره عروق نهایتأ منجر به افزایش فشار خون و سایر مشکلات می شود. کودکان چه میزان کره بخورند؟ کره برای کودکان یک منبع انرژی خوب است اما از آنجا که عادات غذایی هر فردی از دوران کودکی شکل می گیرد مصرف 2تا3 سهم به عنوان بخشی از چربی دریافتی قابل قبول ونهایتأ بین 10تا 20 گرم برای کودکان لازم است. مصرف کره برای چه کسانی مضر است؟ افراد دارای چربی خون بالا- کلسترول بیش از حد نرمال و همچنین افرادی که تمایل به کاهش وزن دارند نباید از کره استفاده نمایند .بلکه مصرف کم کره هم انرژی بسیار زیادی را برای بدن فراهم می کند. افرادی که دچار اختلالات شدید گوارش نظیر اسهال هستند نيز نباید کره بخورند. افرادی که با مشکلات گوارشی یعنی با سندرم عدم جذب مواجه هستند مصرف کره به عنوان یک منبع چربی خوب به آنان توصیه می شود. دکتر مرتضی اقبایی/متخصص تغذیه و رژیم درمانی
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: