شفا آنلاین : دبیر انجمن پیشگیری و درمان چاقی ایران، پیشگیری از بروز سکتههای قلبی و مغزی و همچنین کاهش فشارخون را از جمله خواص مصرف انار و آب انار عنوان کرد و گفت: البته بیماران قلبی و دارای فشارخون بالا نباید به صرف خوردن انار، از درمان و مصرف دارو غفلت کنند.
به گزارش شفا آنلاین ، دکتر محمد هاشمی به خواص انار اشاره کرد و افزود: انار در گروه میوهجات قرار دارد و از آن دسته میوههایی است که جایگاه ویژهای در سبد غذایی و مصرفی مردم دارد. به طوریکه برای آن خواص متعددی حتی در متون دینی و احادیث ما ذکر شده است.
وی با اشاره به جایگاه انار در طب سنتی، اظهار کرد: انار جزو میوههایی با رنگ دانههای قرمز است که آنتیاکسیدان فراوانی در ترکیبات این میوه وجود دارد که خواص زیادی به همراه دارند.
هاشمی ادامه داد: وجود این آنتیاکسیدانها در دانههای انار، از بروز سکتههای قلبی و مغزی پیشگیری میکند و باعث میشود کلسترول بد خون پایین بیاید. در واقع میتوان گفت که خوردن انار از بروز انواع سکتهها جلوگیری میکند.
این کارشناس تغذیه همچنین به اثر تخریبی سلولهای سرطانی میوه انار اشاره کرد و گفت: خوردن انار در پیشگیری از بروز سرطان موثر است.
هاشمی به مزایا و خواص آب انار نیز اشاره کرد و افزود: خوردن آب انار در کاهش فشارخون و همچنین افسردگی و مشکلات خلقی موثر است.
دبیر انجمن پیشگیری و درمان چاقی ایران با اعلام اینکه انار پتاسیم و ویتامین ث قابل ملاحظهای دارد، تاکید کرد: نباید از این نکته غافل شد که بیماران به صرف خوردن انار و آب انار، نباید از پیگیری روند درمان و مصرف داروهای خودشان غفلت کنند. به عنوان مثال، کسی که بیمار قلبی است و یا اینکه فشارخون بالا دارد، تنها به خوردن انار اکتفا نکند. هرچند مصرف این میوه، در بهبود وضعیت جسمی افراد موثر است.
به گزارش شفا آنلاین ، به نقل از دبیر خانه "دومین جشنواره انار، میوه قرآنی "، این جشنواره از یکم تا دهم آبان ماه امسال در مصلی تهران پذیرای عموم مردم خواهد بود. در این جشنواره علاوه بر عرضه فرآوردههای طبیعی انار چون آب انار، رب انار، لواشک، آلوی انار و آش انار؛ چهار میوه قرآنی انگور، انجیر، زیتون و خرما نیز به همراه فرآوردههایشان در این جشنواره حضور پررنگ دارند.
ساعت بازدید از جشنواره انار، میوه قرآنی، از 10 صبح تا 9 شب اعلام شده است.