شفا آنلاین - گوشت قرمز به دلیل آهن زیادی که دارد می تواند تمام نیازهای بدن خانم ها به املاح و مواد معدنی ضروری را برطرف کند.
به گزارش شفا آنلاین ، مرتضی صفوی متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: گوشت قرمز حاوی چربی های اشباع شده است که باعث بروز حالت مقاومت سلول ها به انسولین می شود چرا که بهتر است پروتئین های کم چرب مورد استفاده قرار گیرد.
وی افزود: پروتئین ها قابلیت سیرکنندگی بالایی دارند که تا چند ساعت حس گشنگی در فرد پدیدار نمی شود.
وی اذعان داشت: گوشت قرمز حاوی چربی های اشباع شده است که باعث بروز حالت مقاومت سلول ها به انسولین می شود و در این حال لازم است که از پروتئین های کم چرب استفاده شود.
وی تصریح کرد: گوشت قرمز برای تأمین آهن بدن بسیار لازم است اما به چربی های اشباع شده آن باعث بروز بیماری های متعددی در بدن می شود چرا که بهتر است در مصرف این ماده غذایی زیاده روی نشود و حداقل هفته ای دوبار مصرف گوشت قرمز کافی است.
وی افزود: از دیگر گوشت ها همچون گوشت های فرآوری شده مثل سوسیس و کالباس و هات داگ اوضاع را خطرناک می کند زیرا خط ابتلا به دیابت افزایش یافته و خطر ابتلا به بیماری های دیگر همچون سرطان روده را به شدت افزایش می دهد.