کد خبر: ۷۰۵۶۴
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۲ - ۰۱ مرداد ۱۳۹۴ - 2015July 23
فعال صنعتی ایران:
شفاآنلاین:جامعه>اقتصاد>«ابوالفضل روغنی» عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع و کشاورزی ایران، رفع تحریم از سوئیفت و بانک مرکزی را مهمترین عامل در رونق تولید و صادرات عنوان کرد.
به گزارش شفا آنلاین : «روغنی»  افزود: رفع تحریم از سوئیفت و بانک مرکزی نقل و انتقال منابع مالی را آسان تر کرده و در نتیجه با انتقال این منابع به داخل و هدایت آن به سمت تولید کالاها، صادرات نیز رونق خواهد گرفت.

وی با تاکید بر اینکه در خصوص اثرات رفع تحریم ها بر کشور نباید دچار شوک های احساسی شد، گفت: باید با منطق و برنامه ریزی اصولی با این موضوع روبه رو شد.

روغنی رفع تحریم های ظالمانه از کشور را خواسته همه ارکان نظام و مردم دانست و در عین حال تصریح کرد: رفع تحریم ها به طور مشخص همه مشکلات کشور را برطرف نخواهد کرد.

رئیس سندیکای کاغذ و مقوا ایران گفت: رفع تحریم ها، بدون داشتن برنامه ریزی مناسب و انجام یکسری اصلاحات ضروری در کشور ممکن است به تولید داخلی آسیب جدی وارد سازد.

وی اصلاح نرخ ارز را با هدف جلوگیری از آسیب دیدن صنعت در دوران پساتحریم بسیار با اهمیمت توصیف کرد و افزود: باید برای بهسازی و نوسازی زیرساخت های مورد نیاز برای صادرات گام های جدی برداشت.

روغنی تاکید کرد: باید اصلاح نظام بانکی، نرخ ارز و ساختارهای اقتصادی و زیرساخت های کشور به سرعت در دستور کار متولیان قرار گیرد زیرا اگر این اصلاحات صورت نگیرد به طور قطع دچار آسیب خواهیم شد.

نایب رییس کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی، صنایع و کشاورزی ایران با بیان اینکه رفع تحریم های ظالمانه امکان نوسازی صنایع فرسوده را فراهم می سازد، تصریح کرد: می توان روزآمدترین تکنولوژی های دنیا را به آسانی وارد کرد و در صنایع بکار گرفت و از این مسیر کیفیت تولیدات داخل برای حضور بیشتر در بازارهای جهان را افزایش داد.

وی افزود: باید بپذیریم که صنعت ایران به دلیل تحریم ها از جهان عقب مانده است لذا برای جبران این عقب ماندگی مراودات خارجی را افزایش دهیم.

روغنی تاکید کرد: باید کارشناسان صنعتی جهان به ایران رفت و آمد بیشتری کرده و تجارب لازم را از آنان کسب کرد و در صنایع بکار گرفت تا میزان صادرات کشور افزایش چشمگیری پیدا کند.

این فعال صنعتی ایران با بیان آنکه ظرفیت صادرات در بخش معادن ایران بسیار بسیار خوب است، افزود: در بخش پتروشیمی، صنایع غذایی و فرش ظرفیت صادراتی خوبی در اختیار کشور است.

وی با اشاره به اینکه در برخی صنایع درحال حاضر امکان صادرات وجود ندارد، گفت: استفاده از دانش و تکنولوژی روز دنیا و اصلاح این نوع صنایع، ضمن رونق تولید داخل ظرفیت صادرات را پیش روی این صنایع قرار خواهد داد.

یادآور می شود، سوئیفت (swift) انجمن ارتباط مالی بین بانکی بین المللی است که مرکز آن در کشور بلژیک است و به صورت مؤسسه و به شکل تعاونی فعالیت می کند.

سوئیفت کد (Swift Code ) یک نوع علامت انحصاری برای شناسایی بانک ها است.

این کد برای انتقال وجه بین بانک ها، خصوصا انتقال وجه بین المللی و ارسال حواله ارزی مورد استفاده قرار می گیرد.

ایرنا
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: