شفا آنلاین -پزشكان با بررسي بر روي تندترين فلفل ها و تاثيرات آن بر روي اعصاب افراد مختلف به نتايج شگفت انگيزي در خصوص تاثير فلفل بر روي اعضاي بدن دست يافته اند.
براساس اين پژوهش ها، وقتي افراد فلفل مصرف مي كنند بخش هاي خاصي از مغز آن ها به اين ماده غذايي واكنش نشان مي دهد.
گفتني است: يكي از تندترين فلفل ها، فلفل سيچوان است كه لب ها را بسيار ميسوزاند.
بررسيها نشان مي دهند: اين فلفل آن چنان اثر فوري دارد كه سنسورهاي حس لامسه فعال مي گردند تا قبل از اين تحقيق دانشمندان گمان مي كردند كه تنها مواد شميايي موجود در تركيبات فلفل باعث احساس سوزش لب ها و دهان مي شود بررسي هاي جديد نشان دهنده وجود يك ماده شيميايي در فلفل است كه سبب فعال شدن سنسورهاي لمسي رد دهان افراد مي شود.
پزشكان در يك آزمايش جالب از داوطلبان خواستند كه طعم هاي مختلف فلفل را بچشند و در عين حال به دستان آنها ارتعاش سنج وصل كرده بودند اكثر افراد پس از مصرف فلفل دچار نوعي ارتعاش خفيف تا قوي در انگشتان دست خود شده بودند.
پزشكان هم چنين به تازگي دريافته اند كه يك رابطه مستقيم بين افراد با شخصيت و روحيه ماجراجويانه و علاقه به خوردن غذاهاي تند و پر ادويه وجود دارد.