وی گفت: دستاورد این همایش تهیه و تدوین سند نهایی فدراسیون بینالمللی صلیبسرخ و هلالاحمر با موضوع کاهش خطرپذیری در سوانح شهری خواهد بود تا رویکرد تمامی جمعیتها در زمینه اجرای برنامههای خود به منظور کاهش خطرپذیری در سوانح مشخص و تعیین شود.
محمدی عراقی با اشاره به رونمایی از پروژه «۵۰ شهر ایمن» در دنیا در این همایش، خاطرنشان کرد: بر این اساس با حمایت نهادهای بینالمللی نقاط قوت و ضعف ۵۰ شهر در دنیا در زمینه کاهش خطرپذیری بررسی خواهد شد.
وی درباره برنامههای جمعیت هلالاحمر به منظور توسعه و گسترش همکاریهای بینالمللی و کسب جایگاه مدیریت و رهبری در مجامع بینالمللی، عنوان کرد: بر این اساس با توجه به توان بالقوهای که در جمعیت هلالاحمر ایران وجود دارد، تلاش کردهایم تا جایگاه مناسبی را در سطوح مدیریت و رهبری پیدا کنیم و در این زمینه هم همکاری نزدیکی با مجامع بینالمللی از جمله فدراسیون بینالمللی صلیبسرخ و هلالاحمر داشتهایم.
محمدی عراقی گفت: از جمله برنامههایی که در ۲ سال گذشته هلالاحمر ایران با فدراسیون بینالمللی صلیبسرخ و هلالاحمر در دست اجرا داشت، پروژه کاهش خطرپذیری سوانح و حوادث و مدیریت بحران بود که بر مبنای پروژهای مشترک مقرر شد تا در تهران هم همانند پایتخت ۴ کشور دیگر از جمله ایروان، جاکارتا، لاپاز و نایروبی، مجری پروژه کاهش خطرپذیری باشد.
به گفته معاون امور بینالملل و حقوق بشردوستانه جمعیت هلالاحمر در پروژه اجرا شده در ایران، آموزش همگانی و نقش آن در کاهش خطرپذیری مورد توجه قرار گرفت و در هر کدام از ۴ شهر کشورهای دیگر موضوعات متفاوت مرتبط بررسی و مقرر شد تا نتیجه نهایی در اجلاس تهران نهایی شود.
مهر