کد خبر: ۵۵۴۷
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۸ - ۲۸ مرداد ۱۳۹۲ - 2013August 19
 شفا آنلاين -مدير پايگاه آموزش از راه دور ديابت گفت: بيماران مبتلا به ديابت توجه داشته باشند كه اگر بر روي برچسب غذايي كلمات بدون شكر، بدون شكر اضافه، كم شكر و رژيمي نوشته شده، آن غذا هنوز هم كربوهيدرات (مواد قندي) دارد و مي تواند براي سلامت ديابتي ها،‌ ضرر داشته باشد.
به گزارش شفا آنلاين ،مرضيه معطري افزود: شكر فقط يكي از انواع كربوهيدرات (مواد قندي) است كه روي سطح گلوكز (نوعي قند) خون اثر مي گذارد.  وي با بيان اينكه در برچسب هاي غذايي ميزان شكر در زير مقدار كل كربوهيدرات نوشته مي شود، ادامه داد: بيماران مبتلا به ديابت بايد توجه داشته باشند كه اين عدد هم شكر اضافه و هم قند طبيعي را ( مانند قند درون كشمش) شامل مي شود. مدير پايگاه آموزش از راه دور ديابت افزود: اگر بيماران زمان كافي براي خواندن برچسب هاي مواد غذايي ندارند بايد به ميزان كل كربوهيدرات ها (مواد قندي) موجود در غذا توجه كنند. كربوهيدرات شامل نشاسته، فيبر و قند است. معطري گفت: اگر بيماران فقط به قند توجه كنند، ميزان نشاسته غذا را در نظر نگرفته اند. وي با بيان اينكه بيماران مبتلا به ديابت مي توانند مقدار كمي از شيريني را جايگزين غذاهاي دربردارنده كربوهيدرات در وعده هاي غذايي و ميان وعده ها كنند، افزود: نان ها، برنج، بيسكويت، برشتوك، ميوه ها، آب ميوه، شير، ماست، سيب زميني، ذرت و نخود از جمله غذاهاي حاوي كربوهيدرات به شمار مي رود. مدير پايگاه آموزش از راه دور ديابت يادآور شد براي بسياري از مردم خوردن حدود ۴۵ تا ۶۰ گرم كربوهيدرات در وعده هاي غذايي مناسب است.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: