کد خبر: ۵۵۲۵۴
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۹ - ۲۶ اسفند ۱۳۹۳ - 2015March 17
شفاآنلاین-پزشکان به درآمد بالا شهرت دارند و در واقع از قشر مرفه جامعه محسوب می‌شوند با این حال اما در جایی که بیماران از طبقه متوسط و ضعیف نیاز به دست شفا بخش پزشکان دارند، گاهی اتفاقاتی رخ می‌دهد که پرونده پزشکان و شغل مقدسشان را سیاه می‌کند.
به گزارش شفا آنلاین،اتفاقاتی مانند زیر میزی بگیری و گرفتن ویزیت دوم که از پزشکان انسانهایی پول پرست می‌سازد که نه به فکر نجات جان انسان‌ها و التیام دردهای آن‌ها بلکه به فکر جیب خود هستند.
پزشکان به درآمد بالا شهرت دارند و در واقع از قشر مرفه جامعه محسوب می‌شوند با این حال اما در جایی که بیماران از طبقه متوسط و ضعیف نیاز به دست شفا بخش پزشکان دارند، گاهی اتفاقاتی رخ می‌دهد که پرونده پزشکان و شغل مقدسشان را سیاه می‌کند. اتفاقاتی مانند زیر میزی بگیری و گرفتن ویزیت دوم که از برخی پزشکان انسانهایی پول پرست می‌سازد که نه به فکر نجات جان انسان‌ها و التیام دردهای آن‌ها بلکه به فکر جیب خود هستند.

این در حالی است که به نظر می‌رسد به تازگی عدم انتقاد پذیری را نیز باید به صفات حسنه  این پزشکان متخلف که باعث لکه دار شدن نام پزشک هستند،  اضافه کرد و این در حالی است که همواره هم نظام پزشکی پشتیبان قدرتمند آن‌ها بوده و هم ثروت وشان اجتماعی آن‌ها باعث شده از بالای چشمت ابروست، هم برنجند.

به این ترتیب است که وقتی خبر می‌رسد، گاهی برای وقت گرفتن از یک پزشک خاص، عمل کردن بیمار توسط یک پزشک، پیوند اعضا خارج از نوبت و.... مبالغ میلیونی رد و بدل می‌شود و سازمان نظام پزشکی برخورد جدی با پزشکان و بیمارستان‌های متخلف ندارد، کسی تعجب نمی‌کند.



سریال مهران مدیری در نقد پزشکان و آغاز انتقادات

در وصف عدم انتقاد پذیری و بی‌طاقتی پزشکان همین بس که سریال طنز مهران مدیری با نام اتاق عمل که برای به طنز کشیدن وضعیت جامعه پزشکی امروز ایران، ساخته شده از‌‌ همان بدو رونمایی از موضوع مورد انتقاد جدی جامعه پزشکی واقع شد تا جایی که وی مجبور شد نام سریال را از اتاق عمل به مرکز حاشیه تغییر دهد!

حالا هم به نظر می‌رسد پخش این سریال برای جامعه پزشکی آنقدر گران آمده که حتی وزیر بهداشت هم دست به قلم شده و در نامه‌ای سرگشاده از سرافزاز، رئیس صداو سیما خواسته تا از پخش این سریال جلوگیری کند.

در بخش‌هایی از این نامه به قلم دکتر قاضی‌زاده امده است: «در حال حاضر طرح تحول نظام سلامت در کشور به عنوان یکی از مهم‌ترین سیاست‌ها و برنامه‌های دولت در حوزه داخل در حال اجرا است و می‌توان گفت که به مراحل حساس خود رسیده است. بدون شک موفقیت این طرح و تداوم انجام آن در آینده، در عین اینکه مستلزم نقد منطقی و نظارت عمومی از جمله حساسیت رسانه‌ها و به ویژه رسانه ملی است، منوط به همدلی و همکاری همه اجزای حاکمیت و تلاش برای فرهنگ‌سازی مناسب در این حوزه است و همین واقعیت، حساسیت ساخت هر گونه برنامه در حوزه پزشکی را در شرایط حاضر دو چندان می‌کند و لزوم بالا بردن سطح دقت در ساختن چنین برنامه‌هایی را گوشزد می‌نماید.

 برنامه‌های طنزی که تا کنون از رسانه ملی در حوزه‌های مختلف به نمایش در آمده‌اند، به ویژه سریال‌های طنزی که توسط هنرمند محترم جناب آقای مدیری کارگردانی شده، دارای مخاطبین بسیار زیاد بوده‌اند و تصویرهای کلی و ماندگار اجتماعی در ذهن مخاطب ایجاد کرده‌اند. قطعاً جنابعالی تأیید می‌فرمائید که مدیریت برداشت‌های اجتماعی پیرامون حوزه‌ای مثل حوزه سلامت که پس از پخش چنین برنامه پر مخاطبی ایجاد می‌شود، بسیار پیچیده است، ‌اینکه این سریال در ‌‌نهایت چه تصویری از نظام سلامت به عنوان یک نهاد اجتماعی ارائه می‌نماید، بسیار حائز اهمیت خواهد بود، اینکه مخاطب رسانه ملی پس از پخش این سریال، بیمارستان و سایر مؤسسات پزشکی را با چه دیدی می‌نگرد، در ارتباط آینده وی با این نهاد‌ها و نیز شاغلین حرفه‌های پزشکی بسیار تأثیرگذار خواهد بود. لذا نگرانی عمده این‌جانب این است که تصویر کلی حاصل از این سریال از بیمارستان، پزشک، پرستار و سایر اجزای نظام سلامت در ذهن مخاطب، نمایی غیرقابل اعتماد، ناامیدکننده و آکنده با انواع ناهنجاری‌ها و فساد‌ها باشد. این در حالی است که علیرغم همه اشکالات موجود، بدون شک نظام سلامت و جامعه پزشکی ایران یکی از موفق‌ترین نظام‌های سلامت در منطقه و حتی جهان است که بیان مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، مهر تأییدی بر آن است.»

این در حالی است که از قدیم الایام گفته‌اند کسی که ریگی به کفش دارد، از انتقاد می‌ترسد و به نظر می‌رسد جامعه پزشکی از همین ریگ در کفش ترس دارند که نمی‌خواهد به طنز کشیده شوند.

زیرمیزی بگیری و طرح تحول سلامت

این در حالی است که پدیده زشت زیر میزی در نظام سلامت که از تهران آغاز شد، به تدریج به شهرستان‌ها سرایت کرد و به دلیل عدم نظارت و مراقبت تعداد متخلفین افزایش پیدا کرد و ریشه دواند تا جایی که امروز با وجود هزینه‌های سر سام آور درمان و دارو به دلیل تحریم‌ها باز هم پزشکان و بیمارستان‌های خصوصی تخلفات جدی در این خصوص انجام می‌دهند که نتیجه‌اش جز سرگردانی بیمار ندارد و با اجرایی شدن طرح تحول سلامت نیز چندان گشایشی در ماجرا حاصل نشد و تنها شکل زیر می‌زی گرفتن تغییر کرد و حالا هم خبر رسیده است تعرفه‌های پزشکی باز هم زیاد شده است.

هنوز از یاد‌ها نرفته است که وزیر بهداشت در خصوص وضعیت تخلفات پزشکان با آغاز طرح همگانی سلامت اعلام کرد: مسئولیت رسیدگی به تخلفات پزشکی با سازمان نظام پزشکی است. هیچ کس حق ندارد به بهانه‌های مختلف مطب‌ها و بیمارستان‌های مختلف را بازرسی کند امیدواریم بزودی حقوق پزشکان به صورت روزانه، هفتگی یا حداکثر ماهانه پرداخت شود و پزشک برای دستمزد خود مجبور نباشد ۳ ماه انتظار بکشد .

بعد از آن هم وزیر کار و رفاه بلافاصله اعلام کرد: هدف از اجرای مرحله سوم از برنامه تحول سلامت صیانت از جامعه پزشکی است نه کنترل و بازرسی از اینجامعه خدوم. اجرای این مرحله از طرح تحول نباید منجر به نگرانی کسی شود با منطقی شدن تعرفه‌ها، بی‌نظمی‌های تعرفه‌ای بسیار نادر خواهد بود. با وجود اینکه تعرفه‌ها و دستمزد‌ها افزایش یافته است اما پرداختی مردم ثابت خواهد ماند.

در هر حال، یکی از سرفصل‌های تحولی نظام سلامت، تدوین و ابلاغ کتاب ارزشگذاری نسبی خدمات سلامت بعد از غفلت ۲۰ ساله است، طرحی که نه تنها بارقه امید را در دل جامعه پزشکی کشور روشن کرد بلکه نویدی است برای مردمی که هر از چند گاهی به دام معدود پزشکان زیرمیزی بگیر گرفتار می‌شدند و در مسیر درمان از هستی ساقط و به ورطه فقر فرو می‌رفتند.

سید حسن هاشمی وزیر بهداشت، در مراسم رونمایی از مرکز پاسخگویی به شکایات تعرفه‌ای با بیان اینکه در جهت صیانت از جامعه پزشکی و حقوق مردم از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم کرد، گفت: در مرحله سوم طرح تحول نظام سلامت بیشتر دنبال واقعی شدن تعرفه‌ها هستیم. ادعا نمی‌کنیم که در این خصوص کارمان بدون نقص است، اما آنچه مسلم است این‌که در اجرایی شدن کتاب تعرفه سلامت ساعت‌ها کار کار‌شناسی توسط کار‌شناسان انجمن‌های علمی و تخصصی، بیمه‌ها، نظام پزشکی و وزارت بهداشت صورت گرفته است.

 به گفته هاشمی، وزارت بهداشت آماده شنیدن نقد منتقدان و راهنمایی‌های صاحبنظران در زمینه اجرای کتاب تعرفه‌گذاری خدمات سلامت است.

با این حال اما ماجرای تخلفات جامعه پزشکی، زیر میزی بگیری‌ها، ویزیت دوم بگیری و... همچنان داغ است.

ویزیت دوم معضل جدید جامعه پزشکی برای مردم

بعد از ماجرای زیر می‌یزی بگیر‌ها که اسامی تعدادی از متخلفان آن‌ها اعلام شد، دریافت ویزیت دوم از بیماران، یکی از مباحث منتقدان اجرای طرح تحول نظام سلامت است که وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی، نسبت به آن اعلام موضع کرده‌اند.

دریافت ویزیت دوم از بیماران هنگام مراجعه به پزشک برای کسب اطلاع از روند درمان بیماری و...، باعث شده تا دست‌اندرکاران حوزه سلامت، نسبت به دریافت این قبیل ویزیت‌ها واکنش نشان دهند و دلایلی برای انجام چنین کاری، عنوان کنند.

 در عین حال، منتقدان طرح تحول سلامت بر این عقیده‌اند که این روند باعث تضییع حقوق بیمار می‌شود. علیرضا زالی، رئیس‌کل سازمان نظام‌پزشکی ایران در پاسخ به اینکه آیا دریافت ویزیت مجدد برای مشاهده جواب آزمایش، رادیولوژی و...،  قانونی است یا خیر؟ گفته:  اگر یک بیمار برای بار دوم به پزشک مراجعه کند و پزشک بر مبنای تصویربرداری یا آزمایش نسخه بنویسد و برنامه درمانی برای بیمار طراحی کرده و بر اساس ویزیت دوم راه اصلی درمان را روشن کند، در اینجا ویزیت مجدد باید پرداخت شود و منع قانونی ندارد. اما اگر صرفا بیمار به منشی پزشک مراجعه کند و آزمایش را نشان دهد، در اینجا نباید ویزیت مجدد داده شود.

او در همین زمینه ادامه داده: ممکن است بیمار برای بار دوم به پزشک مراجعه کند و به تشخیص جدیدی بر اساس آزمایش‌هایش برسد. در این زمان دریافت ویزیت منعی ندارد. قدرمسلم این است که براساس معاینه، پزشک به یک قضاوت بالینی برسد که ممکن است در‌‌ همان مراجعه اول این تشخیص صورت بگیرد و گاهی ممکن است بیمار چندبار مراجعه کند و برای تشخیص قطعی نیاز به ارزیابی مجدد داشته باشد. در اینجا اگر طراحی درمانی برای بیمار بر مبنای روش تشخیص جنبی باشد، دریافت ویزیت منع قانونی ندارد.

زالی معتقد است: روشی که در ارتباط با ویزیت وجود دارد، روش غیرعلمی، غیراستاندارد و منسوخ شده است و باید روش ویزیت و تعرفه‌گذاری و نرخ‌گذاری ویزیت مانند کشورهای پیشرفته تغییر کند و بخشی از تجلی درآمدی ویزیتی پزشک باید به بخش آموزش، روش‌های ترویجی و توانمندسازی تعلق گیرد که تمام دنیا نیز به این سمت می‌رود.

افزایش تعرفه‌های پزشکی در سال ۹۴

در این میان تشکیل چند جلسه پی‌درپی طی آخرین روزهای سال ۹۳ در سازمان نظام پزشکی و به دنبال آن شورایعالی بیمه منجر به تصویب افزایش ۱۵درصدی تعرفه‌های پزشکی در سال آتی شده است تا باز هم همه چیز به نفع پزشکان باشد و به ضرر بیماران. رشد ۱۵درصدی تعرفه‌ها که در صورت تصویب هیات دولت هم در بخش خصوصی و هم در بخش دولتی به اجرا درخواهد آمد بازهم می‌تواند در صورت عملکرد نامناسب سازمان‌های بیمه‌گر منجر به افزایش پرداختی از جیب بیماران در سال ۹۴ شود.

براساس آنچه چند روز گذشته و در جلسات فوق‌العاده‌ای که به منظور بحث و بررسی تعرفه‌های درمانی در سازمان نظام پزشکی و شورایعالی بیمه انجام شده تعرفه‌های درمانی سال۹۴ هم‌اکنون دومرحله اساسی را پشت‌سرگذاشته و به عملیاتی شدن نزدیک‌تر شده است.

براساس آنچه داریوش طاهرخانی، عضو شورایعالی نظام پزشکی اذعان داشته است: آخرین جزئیات تعرفه‌های بخش خصوصی جمعه شب در سازمان نظام‌پزشکی به تایید رسیده است و پیشنهاد نظام پزشکی برای سال آینده، افزایش ۲۵ درصد ویزیت پزشکان متخصص و خدمات هتلینگ بیمارستان‌های خصوصی است و درباره متخصصان اطفال و داخلی، علاوه بر رشد ۲۰ تا ۲۵ درصدی، ۱۰ تا ۱۵ درصد دیگر نیز باید به نرخ تعرفه آن‌ها افزوده شود.

تصویب تعرفه‌های پزشکی سال۹۴

پس از تصویب تعرفه‌ها در سازمان نظام‌پزشکی باید شورایعالی بیمه نیز نظر خود را درباره تعرفه‌ها اعلام کند تا با تایید این شورا تعرفه‌های جدید یک گام به مرحله اجرا نزدیک‌تر شوند. این اقدامی است که امسال با سازوکار ویژه‌ای و با تشکیل جلسه در شنبه شب گذشته اتفاق افتاد و حاصل این جلسه شبانه تصویب افزایش ۱۵درصدی تعرفه‌های پزشکی شد. جلسه شورایعالی بیمه برای تعیین تعرفه‌های پزشکی بخش دولتی و خصوصی شنبه شب با حضور وزرای بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و تعاون، کار و رفاه اجتماعی و همچنین نمایندگان سازمان‌های بیمه‌گر برگزار شد و تعرفه‌های درمانی برای سال ۹۴ پیشنهاد و در این جلسه تایید شد.

به این ترتیب، با در نظر گرفتن تغییرات تازه درباره نرخ تعرفه‌های پزشکی در سال آینده میزان سهم پرداختی از جیب بیماران با اما و اگرهای فراوان روبه‌رو خواهد شد. چنانچه منابع مالی مورد نیاز تامین نشده و سازمان‌های بیمه‌گر تعهدات خود را تمام و کمال اجرا نکنند، بار جبران هزینه‌های تحمیلی به دوش بیمار خواهد افتاد و این در حالی است که هنوز تحلفات جامعه پزشکی بر جای خود پابر جا هستند و هنوز هم تکلیف زیر میزی بگیر‌ها، ویزیت دوم بگیر‌ها و متخلفان درمانی مشخص نیست.
فردا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱۴
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۳۳ - ۱۳۹۳/۱۲/۲۶
10
2
میتونم بپرسم پزشک چطور باید زندگی کند ؟ یعنی وقتی نرخ تورم بالای 20% هست آیا افزایش ویزیت پزشکان به مقدار 15% غیر منطقیست ؟ چرا به افزایش دستمزد کارگر و آرایشگر و قصاب و نرخ مرغ و برنج و ... اعتراض نمیکنیم ؟ پزشکان فتوسنتز میکنند؟
یک برنامه طنز بسازند درباره وکلا و سیستم قضایی ، دو تا برنامه تلویزیونی هم درباره درآمد وکیلها و قاضیها ساخته بشود ... یک برنامه بسازند که درباره معاملات املاکیها بررسی کنند که چرا درآمدشان زیاد است ، یا مزد قولنامه نوشتنشان فلان است ...

چرا اینقدر به پزشکان که سلامت جامعه در دستانشان است بی احترامی میکنیم ؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۱:۴۳ - ۱۳۹۴/۰۱/۰۶
اینو خوب گفتین سلامت جامعه دست شماست که همه جامعه ناسالم شدن
پزشکی دل شکسته
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۴۲ - ۱۳۹۳/۱۲/۲۶
4
2
کمرهمت بستن بهدتخریب قشری موفق و خدمتگزار از سر حسادت یا منفعت طلبی و یا شاید سرپوش گذاشتن بر بسیاری خطاها و بی عدالتی ها درسته؟؟؟مردم رو درگیر با قشری میکنین که همیشه کانون توجه از هرنظر بودند تا بقیه مسایل رو نبینند؟؟؟؟ولمون کنیند بابا،،،،اگه افرادی هم تواین قشر خطاکارهستند چرا مجازات نمیکنید و در عوض به تخریب کل جامعه و تحریک مردم می پردازید؟؟؟؟نکنه اون خطاکارها هم جزیی از سایر خطاکارهای عزیزکرده در سایر قشرها هستند که اگر پزشک هم نبودند باز به روند اشتباه خود در شغلی دیگر ادامه میدادند..

چی ازجون ما میخواید؟؟مگه ماادم نیستیم؟؟؟همهوزندگیمون رو به پای این رشته گذاشتیم
لیلا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۳:۰۲ - ۱۳۹۳/۱۲/۲۷
6
2
برید تورو خدا آرایشگاههای زنانه رو ببینید که برای یه رنگ مو و آرایش عروس و تاتو ابرو و بدن چه مبالغ سرسام آوری میگیرن ! بدون اینکه بخوان برای اشتباهاتشون دیه بدن یا اینکه کسی دستمزدشونو بررسی کنه و تازه جالبه تحصيلات خاصی هم نیاز نداره ، یا دلالهای بازار که با جابجا کردن یه جنس کلی پول مفت میخورن ...یا یه هنرپیشه بخاطر فیلمهای چرت دستمزدهای آنچنانی میگیرن ...اونوقت یه پزشک با اینهمه مسؤولیت و تحصیلات نباید درآمد بالا داشته باشن و تازه این فقط مال درصد کمی از پزشکهاست ....خیلی جالبه ! آخه ميدونيد آرزو دارن پزشک رو اونقدر بدبخت و گرفتار ببینن که از اینکه پزشک نیستن احساس رضایت کنن.
ناشناس
|
Germany
|
۱۱:۴۶ - ۱۳۹۳/۱۲/۲۷
1
6
هر جا نظارت نبود فساد به وجود میاد اینکه نظارت به کار پزشکان توسط نظام پزشکی انجام بشود نشان داده که موثر نیست نظام پزشکی تبدیل شده به سازمان حمایت از ...... در بین پزشکان ........ هیچ انتقادی رو بر نمیتابند هنوز از کار چند هفته پیششون و شکایات از یکی از دانشمندان سرشناس ایرانی یادمون نرفته
مریم
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۲۱ - ۱۳۹۳/۱۲/۲۷
7
2
هرکسی که یک روز فقط یک روز از زندگی یک پزشک رو تجربه کرده باشه میفهمه چقدز سختی کشیده،وقتایی که همه خوشن مثل عید،مثل تعطیلیا،شب یلدا...پزشک بدبخت فقط گریه وناله و درد مریضا رو میبینه...ساعت ها بالای سر بیمار تو بیمارستانا اتاق عمل موندن...گذروندن دوره های سخت...واقعا واسه نویسنده این مقاله متاسفم!!وقتی انقدر دستمزد همه بالا میره هرروز،فقط گیر میدن به ویزیت پزشکا!هرچند این خودش نشانه ضعف ادمهاست،نشانه کمبوداشونه که اینطوری اروم میشن!اگه فقط یه روز پابه پای همراهای مریضا اشک ریختی و مرده هاشون رو بدرقه کردی...اونوقت حق داری درمورد پزشکی حرف بزنی و نظر بدی!
مدیر پایگاه باسلام واحترام به استحضارمی رساند این مطلب نظرشفاآنلاین نیست بلکه گزارش سایت فردا  می باشد که اینجا بازنشرشده است.
مهدی هنرکار
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۱۸ - ۱۳۹۳/۱۲/۲۸
7
1
با سلام
متاسفانه جامعه پر شده از انتقاد های یک طرفه و غیر منصفانه از پزشکان
این خبرنگاران راحت طلب که شدن به دستمزدبگیران افراد قدرتمند برای انحراف اذهان مردم،بالاخره دستشون رو میشه.
این خبرنگاران که با پول بیتاالمال صفا میکنن یکبار راجع به این همه اختلاس و فساد در کشور حرفی نمیزنند و فقط درباره پزشکان مطالب ری پایه و اساس مینویسن چون هم ساده تره و هم میدونن این قشر فرهیخته در هر صورت به خدماتشون ادامه میدن
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۱:۳۹ - ۱۳۹۴/۰۱/۰۶
کدوم خدمت خدمت به جیبشون یا خلق اله
ali
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۰۸ - ۱۳۹۴/۰۱/۰۳
0
7
پزشکی شغلی است که باجون بیماران سرکار دارد وکاریست که اگر انجام نشود مریض میمیرد ولی اگر کسی آرایش نکند نمیمیرد پسفرقش در زنده ماندن ومردن است واین نهایت ......است که برای نجات بیمار درمانده اورا سرکیسه کرد که متاسفانه خیلی از پزشکان محترم تعهد خود را فراموش کرده وانسانیت خودرا نیز زیر سووال میبرند واین تقصیر بهگردن برنامهای بهداشت ودرمان است که باید با قبول هزینه ها توسط بیمه ها برطرف گردد
بیماریک پزشک خوش اخلاق
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۲ - ۱۳۹۴/۰۱/۰۳
0
4
سلام وتبریک سال نوبه همه می خواستم بگم بعضی پزشکان به قدری مهربون وانسانند که بیماروقتی به مطب یا بیمارستانشون میره ازشون دل نمی کنه اما یکسری پزشکاهم متاسفانه به قدری بداخلاقند که ادم میترسه ازشون دوتاسوال بپرسه باباتوروخدا کمی مهربون باشید با مریض
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۵۱ - ۱۳۹۴/۰۱/۰۴
این در همه شغلها صدق میکنه
جواد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۳۷ - ۱۳۹۴/۰۱/۰۶
0
1
متاسفم برای کسیکه حرفه مقدس پزشکی رو که با جان انسانهامرتبط و مردم اعم هز فقیر و غنی مجبور به مراجعه به انها هستند با مشاغل غیر ضروری و تجملی که رفتن یا نرفتن به انها توفیری به حال کسی نداره وشاید کمتر از یک درصد افراد مراجعه میکنند مقایسه میکنند
تورو خدا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۳:۵۷ - ۱۳۹۴/۰۱/۰۷
3
0
سلام
يه سوال چرا اصلا تو كاري كه بهتون ربط نداره دخالت ميكنيد ؟
عادت كرديم ها براي همه چيز نظر داشته باشيم
اقا سرانه مطالعه تو مملكت ميگن كمتر از ده دقيقه است حالا يارو مياد جوري راجع به جامعه و بخصوص قشر فرهيخته پزشكان صحبت ميكنه كه انگار خداي ناكرده دانشمنده!!!
اقا اين رشته (فقط پزشكي) بيش از چهل و پنج تخصص و فوق تخصص داره بماند از رشته هاي پيراموني اون كه خودش نزديك پنجاه تا پي اچ دي هستش
بابا تورو خدا اينقد نظر الكي ندين
بزاريد اين مقوله توي نهادهاي علمي و تخصصي بحث بشه و سروسامون داده بشه
تو كاري كه بهتون ربط نداره حرف نزنيد البته لطفا
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۳۶ - ۱۳۹۴/۰۱/۰۹
1
0
این چه فیلمه که نشون میدین،کدوم جراح 150میلیون پول میگیره،پزشکا اصن جزو قشر مرفه جامعه نیستن چرا آخه این فیلم ساخته میشه که ذهنیت مردم نسبت به این رشته مخدوش بشه!!چرانمیرید برای کسایی که برای یه فصل بازی که آخرش 2تا هم گل نمیزنه فیلم بسازید؟؟؟چرا برای آرایشگاههای زنانه فیلم نمیسازید؟؟
تو هیچ جای دنیا به نخبه های کشورشون به این شکل توهین نمیکنن،واقعا حق کسی که تمام زندگیشو به پای درد و رنج مردمش میزاره اینه؟؟؟پزشکا شریک درد و رنج و سختی های مردم هستن تو کل دنیا،
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: