شفاآنلاین - متخصص علوم تغذيه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي به والدين توصيه كرد براي كودكاني كه علاقه اي به مصرف شير و لبنيات ندارند از شيرهاي طعم دار براي تشويق آنان به مصرف لبنيات، استفاده كنند.
به گزارش شفاآنلاین ،دكتر حامد پورآرام ، با بيان اينكه شيرهاي طعم دار همان خاصيت شيرهاي معمولي را دارند، افزود: شيرهاي طعم دار موجود در بازار تحت نظارت سازمان غذا و دارو بوده، كنترل شده و هيچ ضرري براي سلامت كودكان ندارند.
وي خاطرنشان كرد متاسفانه مصرف شير در كشور از استانداردهاي جهاني بسيار كمتر است بنابراين بايد با فرهنگسازي ، افراد را نسبت به مصرف شير تشويق كرد.
متخصص علوم تغذيه وزارت بهداشت، اظهار داشت: توصيه مي شود روزانه دو تا سه واحد (هر واحد براي مصرف شير معادل يك ليوان است) شير يا جايگزين هاي آن مانند دوغ و ماست ، مصرف شود درحاليكه سرانه مصرف گروه لبنيات و جايگزين هاي آن در كشور كمتر از دو واحد است.
پورآرام يادآور شد كلسيم كه نقش اساسي در شكل گيري و استحكام استخوان ها و سلامت دندان ها دارد، از مهم ترين تركيبات موجود در شير است.