کد خبر: ۴۷۱۱
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۳ - ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ - 2013July 26
شفا آنلاين -تحقيقات جديد نشان داده است كه مصرف ميزان زياد قند و شكر به نارسايي قلبي منتهي مي‌‌شود.  
به گزارش شفا آنلاين يه نقل ازخبرگزاري يونايتدپرس، محققان مي گويند: مولكول قند به قلب فشار مي آورد و پروتيين هاي ماهيچه قلب را تغيير مي دهد كه اين عمل منجر به عملكرد ضعيف پمپاژ قلب و در نهايت نارسايي قلبي مي شود. دكتر «هنريچ تاگتميير» پروفسور قلب و عروق مركز بهداشت علوم دانشگاه تگزاس در هوستون آمريكا گفت: متابوليت گلوكز، گلوكز ۶ فسفات مي‌تواند از زياد خوردن نشاسته و يا قند تجمع يابد. وي اين نتيجه را از روي آزمايشات پيش باليني بر روي الگوهاي حيواني و نيز آزمايش بافت هاي گرفته شده از بيماران در موسسه قلب تگزاس بدست آورد. هر دو اين آزمايشات نشان دادند كه متابوليت گلوكز يا گلوكز ۶ فسفات به بافت قلب آسيب مي رساند. تاگتمير گفت: زماني كه ماهيچه قلب بر اثر فشار بالاي خون و يا ابتلا به ساير بيماري ها تحت فشار قرار گيرد و سپس مقدار زيادي گلوكز مصرف شود به بافت قلب آسيب مي رسد. اين مطالعه زمينه را براي كشف درمان هاي جديد باز مي كند . يافته‌هاي اين تحقيقات در مجله American Heart Association منتشر شده است.  
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: