شفا آنلاین-مغز براي تمركز و احساس قدرت و توان نياز به غذا دارد. پژوهشگران و متخصصان پس از دورههاي تحقيقي متعددي كه روي تواناييهاي ذهني داشتهاند، دريافتهاند چند عملكرد و گروهي از مواد غذايي بر توانمنديهاي مغزي و افزايش عملكرد آن تاثيرات بسزايي دارد. متخصصان معتقدند با افزايش عملكرد و توانايي مغز ميتوان اميدوار شد افراد كمتري در سالهاي بعدي زندگيشان از آلزايمر رنج ببرند و دچار مشكلات ذهني و فراموشي شوند.
ماهي
ماهي منبع ارزشمندي از پروتئين و اسيدهاي چرب امگا 3 است. مصرف اين ماده غذايي باعث تحريك رشد و فعاليت مغز ميشود. آزمايشات محققان ثابت كرده است مصرف اسيدهاي چرب باعث كاهش مشكلات رواني و روحي شده و مغز فرد در برابر صدمات و آسيبها و افزايش سن با مشكلات كمتري روبهرو خواهد شد و در نتيجه با وجود افزايش سن، حافظه قدرت خود را حفظ خواهد كرد.
زغالاخته
زغالاخته سرشار از آنتياكسيدان است. آنتياكسيدانها بهترين منبع محافظ در برابر راديكالهاي آزاد به شمار ميروند. اين ويژگي افراد را در برابر بيماري آلزايمر محافظت ميكند.
تحقيقات نشان ميدهد نوعي از زغال اخته كه به زغال اخته آبي معروف است موجب بهبود يادگيري ميشود و حتي به فرد اين امكان را ميدهد عملكرد بهتري در تاريكي داشته باشد.
آجيل و شكلات تلخ
دانههاي روغني و شكلات تلخ حاوي آنتياكسيدانهايي قوي و ويتامين اي هستند، اين ويژگيها موجب كاهش زوال عقل ميشود.
شكلات تلخ داراي ميزان قابل توجهي كافئين است كه فرد را بيدار نگه داشته و موجب هوشياري و تمركز او خواهد شد.
آووكادو
اين ميوه اگر به رژيم غذايي افزوده شود موجب بهبود جريان خون شده و عملكرد مغز را ارتقا ميدهد.
آووكادو همچنين تاثيرات بسزايي در بيماريهاي قلبي و عروقي دارد زيرا فشارخون را كاهش ميدهد.
تخممرغ
تخممرغ حاوي ماده كولين است. اين ماده مغذي كه در زرده تخممرغ وجود دارد عملكرد مغز را ارتقا ميدهد.
تخممرغ داراي پروتئين بالايي است و اين منبع ارزشمند قدرت زيادي را به مغز خواهد داد.
چغندر
چغندر حاوي نيترات است. نيترات موجب افزايش جريان خون مغز است. در اثر اين اتفاق عملكردهاي ذهني ارتقا پيدا ميكند.
از آنجا كه كلسترول اين ماده غذايي صفر است و آنتياكسيدانهاي منحصر به فردي دارد به همراه ديگر مواد مغذي، مواد معدني و ويتامينها ميتوان از آن به عنوان يكي از 7 ماده قدرتمند در ارتقاي عملكرد ذهن ياد كرد.
صبحانه
حفظ وعده صبحانه منافع بيشماري به دنبال دارد و به فرد در طول روز كمك موثري براي حفظ و ارتقاي توانايي ارگانهاي بدن خواهد كرد. خوردن صبحانه موجب بهبودي حافظه كوتاه مدت و افزايش توجه ميشود.
مطالعات نشانگر آن است دانشآموزاني كه صبحانه ميخورند از توانمنديهاي ذهني بيشتري نسبت به دانشآموزاني كه صبحانه نميخورند، برخوردار هستند.
حامد کبیری