کد خبر: ۴۰۶۴
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۱ - ۱۶ تير ۱۳۹۲ - 2013July 07
شفا آنلاين -آلبالو وگیلاس هر دو از یک خوانواده با ترکیبات وخصوصیات تقریبا مشابه هستند. با این تفاوت که آلبالو ترش و میزان ویتامن ث و بتاکاروتن آن بیشتر از گیلاس است.
به گزارش شفا آنلاين ،اجزاء و ارزش غذایی:یکی از غنی ترین منابع  ویتامین های <<ث>>،<<ب>>،<<آ>>(بتاکاروتن)و<<ای>>و آنتی اکسیدانها است. اثرات و اعمال طبی:قوی ترین ضد التهاب وآنتی اکسیدان در میان سبزی ها و میوه ها بوده وشهرت زیادی دردرمان نقرس دارد. فوائد و موارد مصرف:کمک به درمان نقرس ودردهای روماتیسمی و بسیاری از سرطانها،به تاخیر انداختن روند پیری،اختلال خواب ،وعنوان یک مغذی خوب. مقدار(در100گرم) مواد ومحتویات کیلو کالری30 انرژی (کالری) 06/گرم0 چربی تام 74/0گرم پروتوئین 72/6گرم کربوهیدرات 8/5گرم قند 57/0گرم فیبر غذایی 5میلی گرم نمک(طعام) 86میلی گرم پتاسیم 11میلی گرم کلسیم 2میلی گرم آهن 69/5میلی گرم منیزیم 6/0میلی گرم روی 75/0میلیگرم مس نکته:مصرف 50 تا 100کبلو آلبالو در روز در مبتلایان به نقرس باعث کاهش اسید اوریک خون و کنترل درد و در مبتلایان به فیبرو میالژی موجب بهبود نسبی در بیشتر افراد میشود. در مطالعات بر روی موشهای آزمایشگاهی ،آلبالو باعث کاهش ریسک افزایش چربی و قند خون و نیز تجمع چربی در کبد شده است. توصیه های پزشکی   در رژیم غذایی خود روزانه 5تا 10عدد آلبالو یا گیلاس تازه بگنجانید. اضافه کردن سیر یا آلبالو(خشک)در هنگام پختن مواد غذایی (خصوصا گوشت ها)باعت کاهش تولید مواد سرطان زا میشود (همانند زردچوبه و پیاز در سرخ کردن). در صورت بالا بودن پتاسیم خون در مصرف البالو احتیاط کنید(با پزشک خود مشورت نمایید). مقدار آنتوسیانین ها و ترکیبات فنولیک  آلبالو (به عنوان برخی از مواد موثر)بیش از گیلاس است. قبل و بعد از فعالیتهای ورزشی ویا سنگین معادل یک فنجان آلبالو (ترجیحا)یا گیلاس بخورید. بدلیل داشتن سوربیتول توصیه میشود افراد مبتلا به روده تحریک پزیر (عصبی)،اسهال و عدم تحمل به فروکتوز در مصرف آلبالو احتیاط نمایند. در صورت استفاده از آلبالوی خشک خیس کرده حتما آب آن را نیز بنوشید. از مصرف مغز هسته آلبالو بدون نظر متخصص خود داری کنید. مبتلایان به نقرس ،مرض قند،بیماریهای قلبی، کبد چرب و سرطان(خصوصاسرطان دستگاه گوارش)روزانه یا یک روز در میان یک وعده (حدودا 100گرم)آلبالو یا گیلاس بخورید. در تمامی بیماریها،درمانهای کلاسیک اتخاذ شده  توسط پزشک معالجتان را بکار ببندید و پس از کنترل بیماری و مشاهده اثرات درمانی درمان طبیعی آنگاه با نظر و صلاح دید پزشک معالج درمانهای کلاسیک را کاهش داده یا قطع کنید ویا به درمانهای طبیعی ادامه دهید.     
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: