شفا آنلاين -مصرف غذای مناسب و به مقدار کافی نکته کلیدی در حفظ سلامت روزهداران در ماه مبارک رمضان است.
به گزارش شفا آنلاين، روزهداری در ماه رمضان بویژه در تابستان با خطر کمآبی بدن همراه است چرا که خوردن وعدههای غذایی فقط به سحر و افطار محدود میشود. علاوه بر این، بیدار شدن در نیمههای شب برای خوردن وعده غذایی سحر و کمبود خواب به سردرد منجر میشود.
متخصصان تغذیه سنگاپوری به روزهداران توصیه میکنند: وعده غذایی در هنگام سحر را از دست ندهید چرا که مهمترین وعده غذایی در ماه رمضان محسوب میشود.
«تان شیائو کانگ» از بیمارستان عمومی سنگاپور دراینباره میگوید: عدم مصرف وعده غذایی سحر مدت زمان روزهداری را طولانیتر میکند و باعث میشود روزهدار تمام انرژی خود را تنها از وعده غذایی افطار تامین کند.
همچنین افراد روزهدار باید توجه داشته باشند که در وعده افطار از پرخوری خودداری کنند. پرخوری و مصرف غذاهای حاوی چربی فراوان به بروز مشکلات سیستم گوارشی و اضافه وزن منجر میشود.
به اعتقاد پزشکان تغذیه، مصرف غذاهای چرب و قندی به مقدار زیاد احساس خستگی را در فرد ایجاد میکند.
به گزارش گلفنیوز، مصرف مقدار مناسب آب در فاصله افطار تا سحر، خطر از دست رفتن آب بدن را در طول روز کاهش میدهد.