کد خبر: ۳۵۶۸۶
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۱ - ۰۶ مهر ۱۳۹۳ - 2014September 28
شفا آنلاين-توي آشپزخونه براي پوست کندن يا خرد کردن مواد اغلب از تخته گوشت استفاده مي کنيم. گاهي اين تخته به مرور زمان زرد ميشه که مي تونين با چند روش اونو تميز کنين.
* آب ليمو- براي از بين بردن لکه سبزيجات، کمي آب ليمو روي تخته بمالين و پس از چند دقيقه تخته رو بشويين.

* سرکه- ۲ قاشق غذاخوري سرکه سفيد رو با يه ليوان آب مخلوط کنين بعد به مدت ۱۰ دقيقه تخته رو در اون خيس کنين مي تونين کمي نمک هم اضافه کنين. پس از ۱۰ دقيقه با مايع ظرف شويي و اسکاچ شست وشو بدين.

* پالپ يا تفاله تمبر هندي و نمک-اين يه پاک کننده قويه. مي تونين اسکاچ رو با اين مواد روي تخته بکشين يا در آب تمرهندي کمي خيس کنين تا لکه ها از بين بره.



خراسان



نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: