شفاآنلاین - زردآلو منبع غني از پتاسيم است و تحقيقات نشان داده مصرف غذاهاي غني از پتاسيم در برنامه غذايي روزانه، موجب كاهش فشار خون در افرادي كه مبتلا به فشار خون بالا ميباشند مي شود.
به گزارش شفا آنلاین ؛ مهندس صديقه پيروان با بيان اين مطلب گفت: همچنين زرد آلو به دليل داشتن پتاسيمبالا، به عنوان يك ميان وعده و دسر مناسب براي سالمندان كه از افسردگي و گيجيناشي از فقدان پتاسيم در رژيم غذايي رنج مي برند بسيار مفيد است.
وي افزود : زردآلوهابه دليل داشتن كاروتن كافي از شب كوري افراد به خصوص سالمندان كه ميوهو سبزي تازه كمتري مصرف مي كنند، جلوگيري مي كنند.
پيروان خاطر نشان كرد:هرگز مغزتلخ هسته زردآلو را نخوريد زيرا داراي حاوي ماده اي بنام آميگدالين است كه در بدن سيانيد آزاد مي كند وموجب اختلال تنفسي، فلج و حتي مرگ مي شود./ح