کد خبر: ۳۳۹۴
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۲ - ۲۵ خرداد ۱۳۹۲ - 2013June 15
شفا آنلاين -گشنیز گیاهی است علفی و یک ساله به رنگ سبز که ارتفاع آن تا ۸۰ سانتیمتر نیز می‌رسد. برگ‌های آن به دو شکل ظاهر می‌شوند. آنهایی که در قاعده ساقه وجود دارند به شکل دندانه‌دار هستند و برگ‌های دیگر در طول ساقه می‌رویند، باریک و نخی می‌شوند
در مورد خواص درمانی این گیاه خوراکی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:   - قند خون را کاهش می‌دهد.   - به هضم غذا کمک و از آشوب معده و دل به هم خوردگی جلوگیری می‌کند.   - گشنیز به دلیل دارا بودن خاصیت ضدالتهابی، علائم التهاب مفاصل را نیز کاهش می‌دهد. بیماران مبتلا به دردهای التهاب مفاصل می‌توانند دانه گشنیز را در آب بجوشانند و آن را بنوشند.   - از عفونت مجاری ادراری جلوگیری می‌کند.   - این گیاه از حالت تهوع و گاز معده می‌کاهد.   - مصرف گشنیز در کاهش کلسترول بد خون و افزایش کلسترول خوب موثر است.   - گشنیز منبع غنی از فیبر خوراکی، آهن و منیزیم است.   - زنانی که از خونریزی شدید در دوران عادت ماهانه رنج می‌برند می‌توانند مقداری دانه گشنیز و آب را جوشانده و به همراه شکر پیش از سرد شدن آن را مصرف کنند.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: