شفا آنلاین - در واقع چای در کاهش پروسه های سرطانی مورد توجه ویژه قرار گرفته است.
نیاز محمدزاده هنرور، متخصص تغذیه با اعلام این خبر گفت: چای از مایعات سنتی ایرانیان است و به دلیل خاصیت آرامش بخش بودنش مورد استفاده عموم قرار می گیرد.
وی افزود: از مهمترین خاصیت چای وجود آنتی اکسیدان ها می باشد در واقع چای در کاهش پروسه های سرطانی مورد توجه ویژه قرار گرفته است و همچنین هر چه میزان فرآیندهای حرارتی در چای کمتر باشد این مواد آنتی اکسیدانی بیشتر حفظ می شود.
وی اذعان داشت: در نتیجه خاصیت چای سبز دارای افزاینده متابولیسم پایه می باشد که در لاغری بعضی از افراد تاثیر بسزایی دارد.
وی توصیه کرد: افرادي که مبتلا به سنگ کلیه هستند باید در نظر داشته باشند چای مخصوص چای سیاه در افزایش سنگ کلیه نقش بسزایی دارد.
وی اظهار داشت: مصرف چای در افراد مبتلا به ام اس هیچ محدودیتی ندارد. افراد دیابتی می توانند از چای استفاده کنند البته باید از مصرف شیرینی جات دقت لازم را بکنند./ح