کد خبر: ۳۳۶۵
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۱ - ۲۴ خرداد ۱۳۹۲ - 2013June 14
  شفا آنلاین - يافته هاي جديد دانشمندان نشان مي دهد مصرف غذا در ظرو.ف سنگي خطر سنگ كليه را افزايش مي دهد.
  به گزارش شفا آنلاین ؛کساني كه غذاهاي آبكي مانند انواع آش وسوپ را در ظروف سنگي پخت و پز مي كنند در معرض خطر سنگ كليه هستند.   بررسي ها نشان مي دهند دانشمندان با بررسي و انجام آزمايشاتي روي 160 مرد و زن دريافتند كساني كه در هفته حتي يك بار از ظروف سنگي براي پخت وپز استفاده مي كنند نسبت به سايرين بيشتر در خطر بيماري هاي كليوي قرار دارند. ظروف سنگي اگر چه مزايايي هم دارد كه از مهترين مزاياي آن افزايش آهن مواد غذايي است و هم از كم خوني جلوگيري مي كند اما دانشمندان معتقدند با جلوگيري از خوردن غذاها به ويژه سنگي مي توان از بيماري هاي كليوي به ويژه سنگ كليه در امان بود.  
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: