کد خبر: ۳۳۲۴
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۰ - ۲۳ خرداد ۱۳۹۲ - 2013June 13
شفا آنلاین- کسانی که صفراوی مزاج هستند عرق اسطوخودوس را با سکنجبین یا کتیرا مصرف کنند .
  سمیه عابدینی، کارشناس تغذیه  با اعلام این مطلب گفت:  اسطوخودوس گیاهی است که تنها گل و شاخه های گلدار آن خوراکی و طعمی تلخ و بوی بسیار مطبوع و طبیعت گرم دارد. وی افزود: عرق اسطو خودوس از تقطیر گل و سر شاخه های گلدار این گیاه که مایعی زرد رنگ یا زرد مایل به سبز بدست می آید. در ادامه گفت:  علی رغم طعم تلخی که دارد کسانی که به سردرد و سرگیجه دچارند توصیه می شود یک فنجان در مواقع سردرد استفاده کنند. وی در پایان توصیه کرد: عرق اسطوخودوس برای افرادی که صفراوی مزاج هستند خوب نیست و باعث آشفتگی می شود در صورت خوردن باید با سکنجبین با کتیرا استفاده کنند.  
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: