رداشت برنج، در بیش از ۱۶۲ هزار هکتار از شالیزارهای استان از جمله روستای بیشه سر شهرستان بابل و شهرستان بابلسر، در حال انجام است.
شفا آنلاین>فصل طلایی شدن خوشههای شالیزارهای مازندران و فصل برداشت برنجهای خوش
عطر و طعم، آغاز شده است. نود درصد شالیزارهای استان مازندران در مرحله
خوشه دهی قرار گرفته و برداشت رسمی شالی نیز در این استان سرسبز، در حال
انجام است.
به گزارش شفا آنلاین: برداشت برنج، در بیش از ۱۶۲ هزار هکتار از شالیزارهای استان از
جمله روستای بیشه سر شهرستان بابل و شهرستان بابلسر، در حال انجام است.
چهل درصد
برنج کشور در استان مازندران تولید و تأمین میشود. برنج از
مهمترین غلات و اقلام غذایی کشور و به ویژه در مازندران است و این استان
رتبه نخست را در میان سایر استانهای کشور، در تولید برنج را دارد.