شفا آنلاین - افرادی که به بیماری عدم تحمل ناپذیری لاکتوز دچارند باید از شیرهای پر چرب استفاده کنند و به شیر خرما کاکائو اضافه کنند تا تحمل پذیری آنها بیشتر شود.
احمد ساعتی متخصص تغذیه با اعلام این خبرگفت: افرادی که با خوردن شیر احساس انقباضات شدید و نفخ شکمی می کنند و در نهایت دچار اسهال می شوند به این بیماری، عدم تحمل ناپذیری لاکتوز می گویند. شیر عمده ترین خوراکی بوده که دارای لاکتوز است.
وی افزود: برای اینکه این بیماران قادر به هضم لاکتوز کافی شوند می توان از خوراکی های دیگر مثل پودینگ بستنی شیرینی جات خامه که دارای لاکتوز می باشد استفاده کرد.
وی عنوان کرد: بعضی از افراد که بعد از خوردن شیر دچار حالت تهوع می شوند با 200 گرم شیر این موضوع حل شدن است البته این 200 گرم را یک جا مصرف نکنند و در نوبت صبح و عصر استفاده کنند بهتر است به دلیل اینکه لاکتوز بسیار کمی در این مقدار شیر وجود دارد و فرد را اذیت نمی کند.
وی به اين بیماران توصیه کرد:از شیرهای پر چرب استفاده کنند و به شیر خرما و کاکائو اضافه کنند تا تحمل پذیری بیشتر شود.
منبع:باشگاه خبرنگاران