-شفا آنلاين -مديركل دفتر كودكان و نوجوانان سازمان بهزيستي كشور گفت: خانواده هايي كه داراي يك فرزند هستند با قرار گرفتن دراولويت دوم لايحه حمايت از كودكان و نوجوانان بدسرپرست و بي سرپرست،مي توانند كودكي را به فرزندي قبول كنند.
'به گزارش شفا آنلاين ،حميدرضا الوند' افزود: در حقيقت،خانواده هايي كه يك فرزند دارند و به هر علتي ديگر بچه دار نمي شوند،باتصويب قانون حمايت از كودكان و نوجوانان بي سرپرست و بد سرپرست، مي توانند يك كودك را به عنوان فرزندخواندگي، انتخاب كنند.
وي با بيان اينكه شوراي نگهبان هيچگونه ايرادي را به اين مورد از لايحه حمايت از كودكان و نوجوانان بد سرپرست و بي سرپرست وارد نكرده است، گفت: شوراي نگهبان اين مساله را در اين لايحه به طور كامل تصويب كرده است.
وي تاكيد كرد: سازمان بهزيستي در راستاي توسعه مباحث سرپرستي، سياست بازپيوند خانواده فرد و حفظ روابط نظام خويشاوندي اين ماده قانوني را در اين لايحه گنجانده است.
الوند ادامه داد: بر اين اساس،چنانچه در سطح استان ها،خانواده هاي واجد شرايط براي فرزندخواندگي نداشته باشيم،خانواده هاي صاحب فرزند و متقاضي،مي توانند از مزاياي قانون ياد شده استفاده كنند.
وي با بيان اينكه تعداد خانواده هاي داراي فرزند و متقاضي پذيرش كودك از بهزيستي بسيار زياد است،افزود: بهترين سن باروري براي زنان ۲۰ تا ۳۰ سال است و افزايش سن ازدواج و به تاخير افتادن زمان بچه دار شدن،منجر به ترويج رويه به دنيا آوردن يك فرزند درخانواده ها شده است.
الوند اضافه كرد: از سوي ديگر،زماني كه خانواده ها براي بچه دار شدن دير تصميم مي گيرند، سن مطلوب فرزندآوري از بين مي رود و در نتيجه زوجين، حداكثر صاحب يك بچه مي شوند.
وي گفت: لايحه حمايت از كودكان و نوجوانان بي سرپرست و بد سرپرست از سال گذشته و با هدف تسهيل در موضوع فرزندخواندگي از طرف سازمان بهزيستي به مجلس شوراي اسلامي ارايه شد.
وي با بيان اينكه اينكه در سال جاري ايرادات وارده به اين لايحه از سوي شوراي نگهبان، به طور كامل رفع شده است،افزود: اميدواريم اين لايحه به زودي تبديل به قانون شده و ابلاغ شود.
الوندبه ايرنا گفت: اين لايحه شرايط آسانتري را براي واگذاري و سرپرستي كودكان بي سرپرست و بد سرپرست به خانواده هاي متقاضي،فراهم مي كند.