«جیانبو ژائو»، متخصص ارشد این مطالعه گفت: در بررسیهای آزمایشگاهی روی موشها مشخص شد عصاره چای سبز به طور قابل توجهی فشار اکسیدیته را پایین میآورد.
فشار اکسیدیته همچنین فاکتور مهمی در جراحتهای ثانویه پس از آسیب دیدگی نخاع به حساب میآید. انباشت پسماندهای اکسیداسیون موجب بروز مجموعهای از تاثیرات مضر از جمهل آسیبدیدگی DNA و اکسیداسیون پروتئین میشود.
به نقل از خلیج تایمز، به گفته متخصصان چینی نتایج این مطالعه همچنین حاکی از وجود شیوه درمانی برای بهبود و بازتولید اعصاب پس از آسیبدیدگی نخاع است.