کد خبر: ۲۵۳۹۱۰
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۴ - ۰۶ فروردين ۱۳۹۹ - 2020March 25
این را بدانیم بازنشر کردن درمان‌های بظاهر جالب از هر منیع غیر معتبر مثل استفاده از سشوار بدتر از توصیه به مصرف روغن بنفشه است
شفاآنلاین>سلامت>یکی از بدترین اتفاقاتی که در این روز‌ها شاهدش هستیم تهیه متن یا نوار یا ویدیویی از سوی افراد گوناگون است که طی آن توصیه به رعایت فلان شیوه درمانی برای مقابله با کرونا می‌کنند. 

در برخی موارد هم معلوم می‌شود اصل ماجرا هم ساختگی است و فرد دیگری متن را جعل کرده و بجای افراد مشهور منتشر کرده است.

از این کار زشت‌تر بازنشر این مطالب از سوی افراد عادی است. طرف نشسته پای اینترنت و به خودش اجازه می‌دهد که هر چی به دستش میرسه را برای خودشیرینی در هر گروهی بازنشر کند. گویی اگر کاری نکند میگن مُرده است.

حالا ترامپ هم دلقک‌وار جلودار این فرآیند شده است؛ و دارویی را به عنوان درمان کرونا معرفی کرده است که اصلا تایید نشده است. رییس جمهور کشوری که معتبرترین سازمان غذا و داروی جهان (FDA) و نظام پزشکی قدرتمندی دارد و پروتکل‌ها و استاندارد‌های دارویی و درمانی و غذایی را تعیین می‌کند و طبعا بدون تایید آن‌ها نباید حرفی زد. ظاهرا نه فقط در سطح خُردِ جامعه دلقک زیاد داریم بلکه در سطح کلان و روسای کشور‌ها نیز دلقلک و متوهم کم نداریم.

در ماجرای درمان کرونا لازم است که در سطح کلان فقط به مواضع سازمان بهداشت جهانی و در سطح کشوری و منطقه‌ای به نهاد‌های کارشناسی و رسمی توجه کرد. حتی کارشناسان نیز باید دیدگاه‌های خود را از طریق این نهاد‌ها تایید و طرح کنند.

 این را بدانیم بازنشر کردن درمان‌های بظاهر جالب از هر منیع غیر معتبر مثل استفاده از سشوار بدتر از توصیه به مصرف روغن بنفشه است. زیرا در روغن بنفشه منبع توصیه کننده شناخته شده و بی‌اعتبار است و کمتر کسی گمراه می‌شود.برگرفته از کانال تلگرامی عباس عبدی

عباس عبدی

فعال سیاسی اصلاح طلب 
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: