شفا آنلاین-بيشتر افراد ترجيح ميدهند خودشان گوشت قرمز را تهيه و در منزل چرخ کنند تا بدانند گوشت چرخکردهاي كه استفاده ميكنند، از چه اجزايي تشکيل شده است ..
به گزارش
شفا آنلاين،چند سالي ميشود كه گوشتهاي چرخکرده صنعتي و بستهبندي که داراي تاييديههاي بهداشتي هستند هم در فروشگاههاي عرضه مواد غذايي، به چشم ميخورند. هرچند اين محصولات، از نظر سلامت مشکلي ندارند اما بسياري از مصرفکنندهها، از بوي بيش از اندازه آنها شکايت دارند و نميدانند که اين بو ناشي از چيست.
گوشت چرخکرده، نسبت به گوشت لاشه يا حتي گوشتهاي خردشده، بيشتر در معرض فرآيندهاي مختلف و آلودگيهاي محيطي قرار ميگيرد. خود چرخکردن هم ميتواند باعث ايجاد آلودگيهاي ثانويه در گوشت شود. قرارگرفتن گوشت چرخکرده در معرض آلودگي هم فسادپذيري آن را بالا ميبرد. بههمين دليل گوشتهاي چرخ شده نسبت به گوشتهاي ديگر ماندگاري بسيار کوتاهتري دارند.
در درجه اول، توصيه ميشود گوشت تازه بخريد و خودتان در منزل چرخ کنيد تا از سلامت آن اطمينان داشته باشيد، اما اگر امکان اين کار نبود، از خريد گوشتهاي چرخکرده فلهاي و بدون بستهبنديهاي کارخانهاي که در قصابيها عرضه ميشوند، خودداري کنيد. ميتوانيد خودتان گوشت بخريد و سپس از فروشنده بخواهيد آن را جلوي چشمتان چرخ کند. البته بايد به مسئولان فروشگاه اطمينان داشته باشيد كه قطعات اضافي و نامناسب داخل چرخ گوشتشان نيست. در مورد بوي گوشتهاي چرخکرده صنعتي هم بايد بگوييم که هرچند اين محصولات زير نظر مسوولان فني چرخ ميشوند و سالم هستند اما امکان استفاده از چربي بيشتر و گوشتهاي درجه 2 و 3 در آنها وجود دارد. گوشتهايي که از کيفيت کمتر برخوردار هستند، طعم و بوي گوشت درجه يکي که خودتان تهيه و چرخ ميکنيد، ندارند. ناگفته نماند که گوشتهاي چرخکرده صنعتي هم حاوي مواد نگهدارنده نيستند.