کد خبر: ۲۴۶۴۶۰
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۱ - ۰۲ آذر ۱۳۹۸ - 2019November 23
چنانچه مفصل پا و مچ پا دچار مشکل باشد، فشارهایی به سایر مفاصل بدن وارد می کند و به دنبال آن اختلالاتی ایجاد می شود. همچنین، صاف بودن کف پا و قوص کف پا به صورت چرخش به سمت داخل یا خارج، با مشکلاتی برای کودک همراه است
شفاآنلاین>سلامت>یک متخصص پزشکی ورزشی، با اشاره به آمار بالای اختلالات اسکلتی عضلانی در کودکان، گفت: عوامل ژنتیکی و همچنین زندگی آپارتمان نشینی، از علل بروز این نوع اختلالات در کودکان است.

به گزارش شفاآنلاین، لیندا سلمانی، روز شنبه در نشست خبری سومین طرح رایگان غربالگری اسکلتی عضلانی کودکان ۴ تا ۱۴ سال، افزود: تشخیص و غربالگری اختلالات اسکلتی عضلانی در کودکی، باعث می شود از بروز بیماری های ناشی از این اختلالات در بزرگسالی، پیشگیری شود.

وی با عنوان این مطلب که با افزایش سن کودکان یک سری از این اختلالات از بین می رود، گفت: برخی اختلالات می تواند کودک را در بزرگسالی دچار مشکل کند.

سلمانی با اشاره به درگیر شدن مفاصل کودک در این نوع اختلالات، افزود: اختلال در هر کدام از مفاصل بدن کودک، مشکلاتی را برای سایر مفاصل او ایجاد می کند.

وی ادامه داد: چنانچه مفصل پا و مچ پا دچار مشکل باشد، فشارهایی به سایر مفاصل بدن وارد می کند و به دنبال آن اختلالاتی ایجاد می شود. همچنین، صاف بودن کف پا و قوص کف پا به صورت چرخش به سمت داخل یا خارج، با مشکلاتی برای کودک همراه است.

این متخصص پزشکی ورزشی، از کم تحرکی و استفاده زیاد از وسایل الکترونیکی مثل موبایل و تبلت، به عنوان عوارض زندگی شهری نام برد که سلامت کودکان را تهدید می کند.

وی افزود: استفاده روز افزون از این وسایل، باعث می شود فرم بدنی کودکان دچار مشکل شود که جلو آمدن سر، یکی از عوارض این نوع اختلالات است که در بزرگسالی می تواند با درد گردن همراه باشد.

سلمانی، کمبود ویتامین D در کودکانی که زندگی آپارتمانی دارند را مورد اشاره قرار داد و گفت: این کودکان، نور آفتاب را کمتر دریافت می کنند و در نتیجه با کمبود این نوع ویتامین مواجه می شوند.

وی افزود: صافی کف پا می تواند به گردن فشار بیاورد و باعث خستگی زودرس کودک شود. همچنین، کوتاهی در عضلات ساق پا نیز می تواند به ساختار بدن فشار بیاورد. 

سلمانی بر ضرورت تشخیص و غربالگری کودکان قبل از اینکه چنین اختلالاتی به عارضه ای در بزرگسالی تبدیل شود، تاکید کرد.

در ادامه این نشست خبری، مهرشاد پورسعید اصفهانی متخصص پزشکی ورزشی، با اشاره به ارزیابی ۱۰ هزار کودک، گفت: بررسی ها نشان داده است که ۸۰ درصد این کودکان دچار نوعی از اختلالات اسکلتی عضلانی بوده اند.

وی، به شل بودن مفاصل که با بیماری های دیگر همراه می شود، اشاره کرد و افزود: قطعا اگر این اختلالات در کودکی، درمان و اصلاح نشوند، هزینه های درمان را تا چند برابر در بزرگسالی افزایش خواهد داد.

پورسعید، به ورزش های مناسب و درمان های اصولی که باعث کاهش هزینه های درمانی اختلالات اسکلتی عضلانی خواهد شد، اشاره کرد و گفت: ما هیچ گاه نمی گوییم که کودک ورزش نکند، بلکه برخی از ورزش های رقابتی و حرفه ای، باید محدود شود.مهر 
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: