کد خبر: ۲۱۲۶۰
تاریخ انتشار: ۰۰:۳۴ - ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۳ - 2014May 03
شفا آنلاین:به گفته‌ی محققان تاکنون گمان می‌رفت تمام آثار باستانی "دره پادشاهان" مصر از دل خاک بیرون آمده‌اند اما باستان شناسان سوئیسی با بررسی دره پادشاهان موفق به این کشف شدند.
به گزارش شفا آنلاین،باستان‌شناسان سوئیسی موفق به کشف بیش از ۵۰ جسد مومیایی از این دره شده‌اند که احتمالا متعلق به دودمان هجدهم مصر باستان هستند. 
 
به گفته‌ی محققان تاکنون گمان می‌رفت تمام آثار باستانی "دره پادشاهان" مصر از دل خاک بیرون آمده‌اند اما باستان شناسان سوئیسی با بررسی دره پادشاهان موفق به این کشف شدند.

 

دره پادشاهان، دره‌ای باستانی در کرانه باختری رود نیل است که در دوران مصر باستان پیکر فراعنه را در آن به خاک می‌سپردند. طبیعی است که چنین مکانی برای باستان‌شناسان، تاریخ‌دانان یا غارتگران آثار تاریخی جذابیت داشته است. شاید با قطعیت بتوان گفت هر سنگی که در این دره قرار دارد، از چشم‌های تیزبین این افراد دور نمانده و چند بار پشت و رو شده است.

شمار زیادی از مومیایی‌های کشف شده متعلق به شاهزادگان و شاهدخت‌های فراعنه دودمان هجدهم مصر هستند که از سال ۱۵۵۰ تا ۱۲۹۲ پیش از میلاد مسیح حکمرانی می‌کردند.

این یافته تاریخی از آن جهت با اهمیت به شمار می‌رود که تاکنون گمان می‌رفت دره پادشاهان کاملا مورد بررسی قرار گرفته و آثار باستانی آن از دل خاک بیرون آورده شده‌اند.

سوزانه بیکل، مصرشناس و سرپرست تیم تحقیقاتی دانشگاه بازل، احتمال داده است که اعضای خاندان سلطنتی در یک بازه زمانی چند ده ساله، در این گورستان به خاک سپرده شده‌اند.

شواهد به دست آمده از مناطق کاوش شده، نشان می‌دهند که این قبرها در زمان‌های قدیم و احتمالا در قرن ۱۹ میلادی از دستبرد غارتگران آثار تاریخی در امان نبوده و به غارت رفته‌اند.

با این حال باستان‌شناسان دانشگاه بازل موفق شده‌اند بقایای تابوت و پارچه‌، ماسک‌های مرگ و ظروف عتیقه را در این منطقه کشف کنند.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: