کد خبر: ۲۰۷۰۳
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۵ - ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۳ - 2014April 23
شفا آنلاین-رییس انجمن تحقیقات راینولوژی ایران با اشاره به افزایش گرایش مردان ایرانی به اعمال زیبایی و جوان سازی گفت: مراجعان جراحی های زیبایی بینی اغلب بین 18 تا 25 سال و مردان متقاضی جراحی های زیبایی و جوان سازی صورت از سنین 30 سال به بالا هستند.

به گزارش شفا آنلاین، دکتر محسن نراقی که در حاشیه چهارمین کنگره خاورمیانه‌ای راینولوژی و جراحی پلاستیک صورت سخن می‌گفت، خاطرنشان کرد: با وجود افزایش گرایش مردان به اعمال زیبایی همچنان تعداد زنان متقاضی این قبیل اعمال بسیار بیشتر از مردان است و جراحی های پلک، چانه، کشیدن پوست صورت، لیپوساکشن صورت و تزریق بوتاکس و فیلرها بیشترین آمار اعمال زیبایی به روش جراحی و غیرجراحی را تشکیل می‌دهند.

وی در عین حال تاکید کرد: برخلاف تصورعموم که جراحی پلاستیک را تنها برای زیبایی می دانند، این دسته از جراحی‌ها علاوه بر زیبایی در ترمیم صورت نیز کاربرد دارند. افرادی که در اثر سانحه یا تصادف، سوختگی، ناهنجاری‌های مادرزادی مانند شکاف لب و کام و یا ضایعات ناشی از تومورهای سرطانی در صورت دچار مشکل شده اند نیز از طریق جراحی های ترمیمی پلاستیک صورت درمان می شوند.

نراقی با اشاره به پیشرفتهای ایران در حوزه راینولوژی و جراحی پلاستیک صورت طی دو دهه گذشته در خصوص امکان انجام جراحی‌های پیچیده پیوند صورت در کشور اظهار داشت: چند سالی است که پیوند صورت در برخی کشورها آغاز شده ولی از آنجا که تجربه کار تیمی که لازمه جراحی هایی مثل پیوند صورت است در کشور ما چندان وجود دارد امکان انجام این جراحی در کشور فراهم نشده است.

وی در عین حال از انجام تحقیقات در این حوزه و اعلام آمادگی تعدادی از جراحان ایرانی مقیم داخل و خارج کشور برای مشارکت داوطلبانه در اعمال پیوند صورت خبر داد و ابراز امیدواری کرد که با حمایت وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی امکانات لازم برای این قبیل اعمال از نظر تخصصی و تجهیراتی در کشور فراهم شود.

رییس انجمن تحقیقات راینولوژی ایران در ادامه با اشاره به فراهم بودن امکانات تشخیصی و درمانی مناسب در حوزه مشکلات بینی و سینوس‌ها در کشور گفت: اندوسکوپی بینی که جدیدترین روش تشخیص و درمان سینوزیت مزمن به عنوان یک بیماری مزمن شایع است در کشور وجود دارد. افراد مبتلا به این بیماری با عفونت دایمی در سینوس ها مواجه هستند که سبب گرفتگی بینی در آنها می‌شود. این بیماری با تاثیر منفی که بر کیفیت زندگی افراد می گذارد آنها را بسیار ناتوان می کند.

نراقی با اشاره به این که طی یک بررسی که در دهه 1990 در آمریکا صورت گرفته، سینوزیت مزمن شایعترین بیماری مزمن در آن کشور است و با توجه به وجود عوامل خطر آن خصوصا آلودگی هوا در کشور ما نیز شیوع بسیار بالایی دارد، اظهار داشت: با استفاده از آندوسکوپی بینی می توان تمام جزییات بینی بیماری را به خوبی تشخیص داد. البته اندوسکوپی بینی امروزه نه تنها برای تشخیص سینوزیت بلکه برای تشخیص و درمان بسیاری از بیماری ها مانند جراحی تومورهای قاعده جمجه، تومورهای هیپوفیز، نشت مایع مغزی، بازکردن مجرای اشکی و درمان افرادی که به دلیل تیروئید چشم آنها بیرون زده است به کار برده می‌شود.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: