به گزارش شفا آنلاین،دکتر محمدرضا فرتوک زاده با اشاره به اینکه شالازیون اغلب با گل مژه اشتباه گرفته میشود، گفت: این عارضه در اثر تجمع غدد چربی پلک ایجاد میشود که در صورت عدم درمان به موقع تبدیل به یک توده کوچک برجسته، سفت و بدون درد میشود.
این فوق تخصص پیوند قرنیه با بیان این مطلب که عدم رعایت بهداشت، ورود گرد وغبار و دود ماشین از عوامل مستعد کننده این عارضه است، اظهارکرد: بیشتر زنان مبتلا به این بیماری میشوند چرا که اغلب پس از آرایش، چشم های خود را کامل شست و شو نمی دهند.
وی با اشاره به اینکه درمان شالازیون مشابه گل مژه است، گفت: اگر در سه هفته اول ابتلا به بیماری، کمپرس آب گرم (پارچه ای خیس شده با آب گرم بر روی پلک بسته) به مدت چند دقیقه یا شست و شوی روزانه چشم با چای انجام گیرد، این عارضه به طور کامل درمان می شود.
فرتوک زاده ادامه داد: در صورت عدم درمان به موقع ، عمل جراحی شالازیون جهت خارج کردن ترشحات ضروری است.
وی با بیان اینکه شالازیون معمولا به درمان خوب جواب میدهد، گفت: برخی افراد مستعد عود مجدد شالازیون هستند که در این افراد باید علت آن برطرف شود، چرا که عمل جراحی مکرر شالازیون می تواند به چشم آسیب برساند.
با سلام من حدود 1 سال بود که شالازیون شدید داشتم یعنی روی پلکهای چشمم حدود 6 تا غدده ی کوچک بود که خیلی روی ظاهرم تاثیر گذاشت.
من چون شوره ی سر شدید داشتم از شامپوی اویدرم ضد شوره استفاده می کردم و هر وقت حمام می رفتم کل سرو صورتمو با اون میشستم .... حالا از زمانی که میرم حمام عینک شنا به چشمم میزنم تا شامپو به چشمم نخورد ... از وقتی عینک زدم از دو روز بعد احساس کردم التهاب چشمم خوابیده و الان که دارم با شما صحبت می کنم چشمم تقریبا به روز اول برگشته
نکته ی مهم : شامپو های ضد شوره و موادی که صورتتان می مالید باعث شالازیون می شود
دوست عزیز میشه آدرس ایمیلتونو بدید
برای شالازیون به کمک احتیاج دارم خیلی ناراحتم
ممنون