شفا آنلاین - یک فوق تخصص روماتولوژی گفت: اگر زانو در یک حرکت خاص گیرکند و با ایجاد درد دوباره باز شده و به حالت اولیه برگردد به این حالت قفل شدن زانو میگویندکه اگر درمان نشود میتواند به مفصل آسیب برساند
محمدمهدی امام با بیان این مطلب ، اظهار داشت: اگر زانو در یک حرکت خاص گیر کند و با ایجاد درد دوباره باز شده و به حالت اولیه برگردد به این حالت قفل شدن زانو میگویند.
این فوق تخصص روماتولوژی گفت: اگر عناصر داخل مفصل آسیب ببینند یا استخوانهای اضافی معلق در فضای مفصل وجود داشته باشند به قفل شدن زانو می انجامند.
وی ادامه داد: افراد در مواجهه با قفلشدگی با تکانهای آرامی که به مفصل زانو میدهند این قفلشدگی را باز میکنند که زانو معمولاً به حالت طبیعی بر میگردد و کمی درد در ناحیه زانو باقی میماند.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: در مواجهه با چنین حالتی افراد باید به پزشک مراجعه کنند تا علت قفل شدگی مشخص شود.
این استاد دانشگاه تصریح کرد: اگر قفلشدگی توسط هر کدام از علل بالا ایجاد شود در مفصل درد ایجاد میکند که ممکن است بعد از رفع قفلشدگی، میزان درد به مقدار قابل توجهی کاهش پیدا کند.
امام قفلشدگی زانو به واسطه هر کدام از حالتها را مهم دانست و گفت: اگر این بیماری درمان نشود میتواند به مفصل آسیب برساند.