کد خبر: ۱۹
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۰ - ۱۷ بهمن ۱۳۹۱ - 2013February 05
شفا آنلاین :کارشناسان بهداشت تغذیه در آمریکا تاکید دارند که بسیاری از میکروب‌های بیماری‌زای موجود در مواد غذایی آلوده مانند سالاد و سبزیجات که بیشتر مردم را مسموم و بیمار می‌کنند
پیشگیری از مسمومیت‌های غذایی شفا آنلاین :کارشناسان بهداشت تغذیه در آمریکا تاکید دارند که بسیاری از میکروب‌های بیماری‌زای موجود در مواد غذایی آلوده مانند سالاد و سبزیجات که بیشتر مردم را مسموم و بیمار می‌کنند با رعایت چند نکته بهداشتی در هنگام تهیه غذاهای خانگی قابل کنترل و پاکسازی هستند. سایت اینترنتی «هوم فود سیفتی» در یک مقاله جدید چند راهکار موثر برای کاهش خطر مسمومیت‌های غذایی ارائه کرده که عبارتند از: - همه انواع میوه‌ها و سبزی‌های تازه را چه پوست داشته باشند و چه نداشته باشند قبل از مصرف با آب سرد لوله‌کشی خوب بشویید. - قبل از خوردن میوه‌ها و سبزی‌ها حتما قسمت‌های خراب و آسیب‌دیده آن را با چاقو جدا کنید. همچنین در مورد سبزیجاتی مثل کلم و کاهو، برگ‌های خارجی آنها را جدا کرده و دور بریزید. - این مواد غذایی را پیش از مصرف و برای از بین بردن باکتری‌های بیشتر با دستمال کاغذی نو و تمیز خشک کنید. - برای خرد کردن میوه‌ها و سبزی‌ها حتما از سینی یا ظرف جدا از گوشت و مرغ خام استفاده کنید. - و بالاخره اینکه قبل از مصرف هر خوراکی حتما دست‌های خود را حداقل 20 ثانیه با آب و صابون بشویید.  
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: