کد خبر: ۱۵۴۸۹۶
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۰ - ۱۸ خرداد ۱۳۹۶ - 2017June 08
وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی خبر داد
علی ربیعی در نشست صمیمی خود با تشکل‌ها و سازمان‌های مردم‌نهاد بدون اشاره به جزئیات بیشتر این طرح، افزایش رفاه عمومی و بهبود زندگی مردم را مهم‌ترین برنامه دولت دوازدهم برشمرد و افزود: واگذاری سرریز هلدینگ‌های اقتصادی تحت پوشش صندوق‌های بیمه‌ای از دیگر برنامه‌های دولت در چهار سال آینده است.
شفاآنلاین>بیمه و بانک>وزیر تعاون از فروش سهام بانک رفاه به بازنشستگان تأمین اجتماعی خبر داد و گفت: بزودی دستورالعمل اجرایی شدن این طرح اعلام می‌شود.

به گزارش شفاآنلاین،علی ربیعی در نشست صمیمی خود با تشکل‌ها و سازمان‌های مردم‌نهاد بدون اشاره به جزئیات بیشتر این طرح، افزایش رفاه عمومی و بهبود زندگی مردم را مهم‌ترین برنامه دولت دوازدهم برشمرد و افزود: واگذاری سرریز هلدینگ‌های اقتصادی تحت پوشش صندوق‌های بیمه‌ای از دیگر برنامه‌های دولت در چهار سال آینده است.
  وی از اینکه نتوانسته است به تعهدات خود به جامعه سینما برای توسعه تشکل‌های ویژه در این حوزه به‌صورت کامل عمل کند ابراز تأسف کرد و گفت: از این بابت خجالت می‌کشم اما تلاش خواهیم کرد به این مهم بیش از پیش توجه شود.
ربیعی با بیان اینکه تعداد تشکل‌های فعال در کشور در دولت یازدهم تا 55 درصد افزایش یافته است از تشکیل کانون روزنامه نگاران خبر داد و افزود: این کانون بزودی و در همین هفته به ثبت می‌رسد.
وی با اشاره به اینکه دولت در این چهارسال تلاش کرده است اموال تأمین اجتماعی را حفظ کند تأکید کرد: براین اساس من فکر می‌کنم دولت‌ها را باید به خاطر برخی کارهایی که انجام نداده‌اند و نمی‌خواهند انجام دهند دوست داشت از جمله اینکه نگذاشتیم از صندوق‌ها دزدی شود.
ربیعی خاطرنشان کرد: این دولت همواره تلاش کرده است اموال بازنشسته‌ها و کارگران حفظ شود.
وزیر تعاون به انتخابات و حضور باشکوه مردم در این عرصه اشاره کرد و در این خصوص گفت: این انتخابات نشان داد که در کشور عقلانیت جاری است و مردم نیز به‌دنبال بهبود زندگی خود هستند از این‌رو دولت آقای روحانی وظیفه‌ای سنگین برعهده دارد.
وی تأکید کرد: اگر دولت دوازدهم می‌خواهد موفق شود باید به مثلث جامعه، تشکل‌ها و دولت توجه جدی کند و آن را با واگذاری امور به مردم تقویت کند.
ربیعی با بیان اینکه دولت به همه کسانی که در این انتخابات چه شرکت کرده باشند و چه شرکت نکرده‌اند احترام می‌گذارد خاطرنشان کرد: با این حال آنچه مسلم است اینکه عقلانیت و سختکوشی و اجتماع نتیجه این انتخابات است.
وی به تلخ و شیرینی‌های انتخابات و زشت و زیبایی‌های آن اشاره کرد و افزود: وارد حریم خصوصی افراد شدن، حرمت شکستن، اتهام زدن، دروغگویی از زشتی‌های این انتخابات بود که امید است همه چیز در این یک ماه تمام شود و به چهارسال تسری
پیدا نکند.
ربیعی با اشاره به اینکه این انتخابات فقر و اشتغال را به سپهر افکار عمومی کشاند این رویکرد را یکی از زیبایی‌های آن برشمرد و گفت: براین اساس دولت باید برای محو فقر و نابرابری و همچنین ایجاد اشتغال در کشور تلاش کند.
وی بازنشستگی را ادامه حیات اجتماعی دانست و از اینکه تاکنون برای رفاه این گروه از افراد جامعه گام‌های خوبی برداشته شده است ابراز خرسندی کرد و گفت: با این حال چون مسیر طولانی است و شکاف حقوق با معیشت زندگی 65‌درصد است نتوانسته‌ایم به نیازهای بازنشستگان پاسخ مثبت دهیم.
ربیعی با تأکید بر اینکه دولت سعی می‌کند زندگی روزمره مردم را بهبود بخشد افزود: در این خصوص برنامه‌های خوبی در دست اقدام است.
وی ماه مبارک رمضان را بهترین فرصت برای بررسی برنامه‌های فقرزدایی دولت دانست و تأکید کرد: اگر قرار است رنج مردم کاهش یابد و برای همه خانواده‌ها یک شغل ایجاد شود باید نهادهای مدنی وارد میدان عمل شوند چون دولت به تنهایی نمی‌تواند.
ربیعی مهم‌ترین وظیفه دولت را سیاستگذاری دانست و گفت: تشکل‌ها راه بی‌بدیل نجات کشور است.
در این مراسم شرکت‌کنندگان در سخنان کوتاهی به طرح مسائل و مشکلات جامعه هدف خود پرداختند.
همسان‌سازی حقوق بازنشستگان با شاغلین، تشکیل سازمان نظام کارآفرینی، توجه به بیمه تکمیلی و بیمه عمر، توجه به مشکلات مربوط به کودکان کار، حفظ اشتغال موجود، ضرورت اصلاح اساسنامه سازمان تأمین اجتماعی، رفع موانع ایجاد تشکل‌های لازم درحوزه سینما و لزوم امنیت شغلی از مهم‌ترین مسائلی بود که در این جلسه مطرح شد.
حق رأی برای تشکل‌های فعال در آسیب‌های اجتماعی
وزیر تعاون، از اختصاص حق رأی برای تشکل‌های فعال در حوزه آسیب‌های اجتماعی درتصمیم‌گیری‌های دولت خبر داد.
علی ربیعی در حاشیه مراسم نشست صمیمی تشکل‌ها و سازمان‌های مردم نهاد گفت: از این پس این تشکل‌ها می‌توانند با حضور در مراجع تصمیم‌گیری ضمن نظارت بر فعالیت‌های سازمان بهزیستی از حق رأی خود نیز برای سیاستگذاری‌های جدید استفاده کنند.
وی با بیان اینکه این تصمیم نیاز به قانون ندارد از صدور آیین‌نامه‌ای داخلی در این خصوص خبر داد و افزود: در این آیین‌نامه تلاش شده است سهم نهادهای مدنی در تصمیم گیری‌ها در حوزه کودکان، سالمندی، اعتیاد و سایر آسیب‌های اجتماعی(Social harm) افزایش یابد.
وزیر تعاون همچنین به ناچیز بودن نقش شرکای اجتماعی در هیأت امنای صندوق‌های بیمه‌ای از جمله فولاد، بازنشستگی کشوری، تأمین اجتماعی و بیمه روستاییان اشاره کرد و آن را شایسته بازنشستگان تحت پوشش این صندوق‌ها ندانست.
ربیعی تعداد هیأت امنای این صندوق‌ها را 9 نفر شامل نمایندگان دولت 6 نفر و شرکای اجتماعی 3 نفر برشمرد و گفت: براساس لایحه وظایف و اختیارات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی که به مجلس شورای اسلامی ارسال شده است مقرر شد تعداد شرکای اجتماعی در هیأت امنای صندوق‌های بیمه‌ای با دولت برابر شود.
وی با ابراز امیدواری از اینکه این لایحه هرچه سریعتر امضا شود تأکید کرد: این رویکرد می‌تواند نقش شرکای اجتماعی را در مراکز تصمیم‌گیری به میزان قابل توجهی افزایش دهد.ایران
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: