فیبرهای خوراکی می توانند فاکتورهای خطرزای سکته مغزی از جمله فشار خون بالا و کلسترول بد را کاهش دهند.
شفا آنلاين :مصرف روزانه فیبر خوراکی به کاهش هفت درصدی خطر ابتلا به سکته مغزی میانجامد.
بر اساس اين گزارش ،مصرف مواد غذایی حاوی فیبر خوراکی از قبیل میوهها، سبزیجات، غلات و انواع مغزها برای هر انسانی ضروری است و الزام آن برای افرادی که در معرض فاکتورهای خطرزای سکته مغزی هستند، بیشتر خواهد بود.
فیبرهای خوراکی می توانند فاکتورهای خطرزای سکته مغزی از جمله فشار خون بالا و کلسترول بد را کاهش دهند.
منبع : باشگاه خبرنگاران