کد خبر: ۱۴۳۲
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۷ - ۲۳ فروردين ۱۳۹۲ - 2013April 12
فیبرهای خوراکی می توانند فاکتورهای خطرزای سکته مغزی از جمله فشار خون بالا و کلسترول بد را کاهش دهند.  
 شفا آنلاين :مصرف روزانه فیبر خوراکی به کاهش هفت درصدی خطر ابتلا به سکته مغزی می‌انجامد.   بر اساس اين گزارش ،مصرف مواد غذایی حاوی فیبر خوراکی از قبیل میوه‌ها، سبزیجات، غلات و انواع مغزها برای هر انسانی ضروری است و الزام آن برای افرادی که در معرض فاکتورهای خطرزای سکته مغزی هستند، بیشتر خواهد بود. فیبرهای خوراکی می توانند فاکتورهای خطرزای سکته مغزی از جمله فشار خون بالا و کلسترول بد را کاهش دهند. منبع : باشگاه خبرنگاران 
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: