به گزارش شفاآنلاین،پژوهشگران آمریکایی در روشی تازه، با تزریق هورمون به ۲۷۰ مرد شرکتکننده در تحقیق متوجه شدند که استفاده از روش تزریق هورمون مذکور با تأثیر ۹۶ درصدی همراه است. با این حال، چنین راهی عوارضی چون بروز آکنه و اختلالات خلق و خو را به دنبال دارد.
محققان این روش تزریق هورمونی را حدود ۲۰ سال به عنوان یک روش پیشگیرانه در باروری مردان استفاده کردهاند. آنها همیشه به دنبال روش مؤثری بودهاند که بتواند بدون کاهش لذت جنسی، مانع از تولید اسپرم شود و از آنجا که اسپرم در مردان به طور مداوم تولید میشود، میزان زیادی هورمون نیاز است تا حجم طبیعی اسپرم را از بالای ۱۵ میلیون در میلیلیتر به یک میلیون در هر میلیلیتر کاهش دهد.
پس از تزریق روی مردان ۱۸ تا ۴۵ ساله، محققان تعداد اسپرمها را کنترل و بررسی کردند. سپس دو تزریق هورمونی روی مردان انجام دادند که هورمونهای این تزریق شامل پروژسترون و شکلی از تستوسترون بود و تزریق هر ۸ هفته یک بار تکرار شد. داوطلبانی که تزریق روی آنها انجام شده بود، بیش از ۶ ماه تحت کنترل بودند تا شمار اسپرمها به زیر یک میلیون برسد.
محققان پس از آن مشاهده کردند که با توقف تزریق هورمون، دوباره تعداد اسپرمها به حالت عادی برمیگردد؛ با این حال، بعد از یک سال، تعداد اسپرمهای ۸ مرد از افراد شرکتکننده، به حالت طبیعی برنگشت.
دانشمندان سازمان بهداشت جهانی در ژنو گفتهاند شاید این روش تزریقی بتواند به راهکاری برای جلوگیری از باروری مردان ختم شود و احتمال بارداریهای ناخواسته و بدون برنامهریزی را کاهش دهند.سلامت آنلاین