در این مراسم، خجسته، دبیر شبکه طب بازساختی و تحقیقات سلولهای بنیادی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه این شبکه از دی ماه سال 93 آغاز به کار کرده است، گفت: در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی شش مرکز تحقیقاتی و پژوهشکده داریم که دارای زیرساخت مناسب برای طب باز ساختی و سلولهای بنیادی هستند.
وی افزود: همچنین با توجه به اینکه طی ده سال گذشته رشد علمی در حوزه سلولهای بنیادی در دنیا دو و نیم برابر حوزههای دیگر علوم پزشکی بوده است، سیاستگذاری دانشگاه بر این شد که در این حوزه برنامهریزیهای مشخصی داشته باشد.
به گفته خجسته، طبق آن چه که صاحبان صنایع مرتبط با علوم پزشکی پیشبینی کردهاند، سرمایهگذاری در این حوزه به ده تریلیون دلار میرسد.
وی با بیان اینکه سلولهای بنیادی در درمان ضایعات مختلف جایگاه خود را پیدا کرده است، گفت: از سال 2000 تاکنون تعداد مقالات چاپ شده در این حوزه چند برابر شده که دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی یک شورای راهبردی به ریاست رییس دانشگاه برای این حوزه تشکیل داده است.
خجسته با بیان اینکه در سمپوزیوم برگزار شده در دی ماه 94 محققان بزرگ داخلی و خارجی دستاوردهایشان را به دانشجویان ارائه دادند و مجله اختصاصی در این حوزه راهاندازی شد، افزود: طی دو سال گذشته بسته تشویقی معادل 4 میلیارد ریال به محققان این حوزه اختصاص داده شد.
دبیر شبکه طب بازساختی و تحقیقات سلولهای بنیادی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی همچنین از تدوین یک بسته تحول آموزشی در شورای راهبردی در آینده نزدیک خبرداد و گفت: برای اینکه بتوانیم همچون دانشگاههای نسل سوم دنیا در ارتباط با صنعت و فناوری حرکت کنیم، نیاز داریم در حوزه آموزش تحولاتی را ایجاد کنیم.
وی خاطرنشان کرد: دو هفته پیش شواری گسترش وزارت بهداشت و درمان با راهاندازی مرکز رشد طب بازساختی و سلولهای بنیادی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی موافقت کرد که طبق برنامهریزی انجام شده ایده محققان در این مرکز در راستای تبدیل فناوری مورد توجه قرار میگیرد.