کد خبر: ۱۱۹۹۶
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۸ - ۲۸ دی ۱۳۹۲ - 2014January 18
شفا آنلاین:متخصصان علوم تغذیه با توجه به مضرات مصرف زیاد گوشت قرمز بر بدن، مصرف بیش از 25 گرم از این ماده غذایی در روز را توصیه نمی کنند.
به گزارش شفا آنلاین، مصرف بیشتر از اندازه گوشت قرمز موجب بروز بیماری های جدی در بدن می شود. پژوهشگران دریافته اند که مصرف زیاد گوشت قرمز باعث افزایش میزان احتمال ابتلا به انواع سرطان، بیماری های قلبی و عروقی، نقرس و ضایعات کلیوی و مفصلی مربوط به آن و همچنین موجب بالا رفتن کلسترول خون می شود. سرطان های روده بزرگ، راست روده، لوزالمعده، پروستات، پستان، ریه، رحم و کلیه، بیماری های قلبی عروقی و نقرس (که در آن اسیداوریک خون بیش از اندازه بالا می رود) از مهمترین بیماری هایی به شمار می رود که ارتباط آنها با مصرف زیاد گوشت قرمز و چربی حیوانی مشخص شده است. متخصصان مربوطه تاکید کرده اند که حداکثر مجاز مصرف گوشت قرمز روزانه نباید بیشتر از 25 گرم باشد. به گفته پژوهشگران، در صورتیکه افراد میزان مصرف گوشت قرمز خود را به سطح مصرف کنندگان حداقل این نوع گوشت، یعنی 25 گرم در روز، کاهش دهند، خطر مرگ در اثر ابتلا به سرطان یا امراض قلبی در مردان 11 درصد و در زنان 16 درصد کاهش می یابد. ک/س
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: