وی، مهمترین دستگاه درگیر در این بیماری ژنتیکی را کلیهها دانست و در عین حال تاکید کرد: این بیماری سایر اعضا مانند کبد، مغز و چشم را نیز درگیر خواهد کرد.
سالاریانزاده با اشاره به شیوع این بیماری در کشور اظهار کرد: بر اساس برآوردها 150 هزار نفر از جمعیت کشور مبتلا به این بیماری هستند و اگر فرض شود که هر کدام از این افراد در یک خانواده باشند، حدود 150 خانواده در ایران درگیر این بیماری هستند.
مدیرعامل موسسه خیرین پژوهش سلامت رویان اضافه کرد: این بیماری متاسفانه در سنین نیمههای جوانی و میانسالی بروز میکند و کیفیت زندگی فرد را تحت تاثیر قرار میدهد و ضمن اینکه خانواده نیز در جریان پرهزینه درمان این بیماری وارد خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه درمان و انجام آزمایشات این بیماری پرهزینه است، یادآور شد: از سوی دیگر اعتباراتی که دولت برای درمان همه بیماریهای موجود در کشور صرف میکند، ناکافی است، از این رو نیاز است تا روشی برای درمان و تحقیقات در زمینه این بیماری ارائه شود.
سالاریانزاده از تشکیل بنیاد کلیه پلیکیستیک خبر داد و اظهار کرد: با توجه به مشکلات پیشرو درصدد برآمدیم تا با همکاری انجمن حمایت از بیماران کلیوی، بنیاد کلیهای پلیکیستیک را با حضور مبتلایان و خانوادههای آنها و همچنین محققان و متخصصان این حوزه راهاندازی کنیم.
به گفته وی، این نهاد در بسیاری از کشورهای دنیا راهاندازی شده است.